Bulvár-celeb

2023.03.21. 06:30

Bármelyik pillanatban megérkezhet Kulcsár Edináék babája?

A rajongók gyanús dolgot szúrtak ki a sztárkismama egyik fotóján.

Forrás: Instagram

Lehetséges, hogy már nem kell sokat várnia Kulcsár Edinának és G.w.M-nek, hogy kezükben tarthassák a kislányukat. Bár az egykori szépségkirálynő egy korábbi interjúban azt mondta, április közepére van kiírva, ám a szemfülesebb rajongóknak feltűnt egy árulkodó jel.

Többen úgy látják, hogy Edina pocakja jóval lejjebb ereszkedett, ami a hiedelem szerint a baba érkezését jelenti. A kicsi születését megelőzően ugyanis a magzat pozíciója megváltozik, a feje lejjebb kerül a medencébe, azaz beékelődik a szülőcsatorna közelében. Az egyénenként eltérő, hogy kinél mikor történik meg ez a folyamat, az viszont szinte biztos, hogy ez a babavárás végső szakaszát jelenti.

 

Forrás: Instagram

Jujj-jujj... Nincs már lent az a pocóka?!

– írta valaki a fotóhoz, melyet Edina a minap osztott meg az Instagram-oldalán, majd többen is megjegyezték, hogy valóban eléggé mélyre süllyedt a kismama pocakja.

Mikorra várod a babát? Látom leereszkedett a poci, lassan itt az ideje

– fogalmazott egy másik kommentelő, míg valaki azt dicsérte meg, hogy Edinának mennyire jól áll a várandósság.

Látom, lassan jön a baba! Gyönyörű kismama vagy, Edina!

– bókolt.

A csodaszép fotó itt tekinthető meg.

A kislány nevét illetően sok találgatás, variáció került napvilágra, hogy erről mit üzent Edina a rajongóknak, kiderül a Bors cikkéből.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában