Bulvár-celeb

2023.01.12. 00:16

Szabó Zsófi édesanyja 24 éves volt, amikor elcsábította a híres színészt

Madarász Pálma és Szabó Gyula akkor szerettek egymásba, amikor a híres színész felesége haldoklott.

Forrás: MTVA

Madarász Pálma, Szabó Gyula özvegye még mindig közös otthonukban él, férje ereklyéi között. Mint mondja, minden róla szóló tárgy szép emlék neki, és rájött, akkor érzi magát teljesnek, ha ezeket nap mint nap láthatja a falon, a komódon, a kandallópárkányon, hiszen Szabó Gyula örökre az élete része marad.

 

Pálma csupán 24 éves volt, amikor megismerte a férjét. Akkoriban egy budapesti kórház kondicionáló osztályán dolgozott szakápolóként.

 

„Egy nap azt mondta a főorvos, hogy a ket­tes kórterembe megérkezett Szabó Gyula művész úr, és ettől a naptól hozzám tartozik. Különösebben nem idegeskedtem a feladat miatt, mert a korosztályos különbség okán nem ismertem őt – emlékszik. – Nem volt jó állapotban. A volt felesége, a gyermekei anyja kómában feküdt, és Gyuszit idegkimerültség miatt befektették erősítésre. Vitaminok, nyugalom, pihenés. Rengeteget beszélgettünk, s azt hiszem, először a hangjába szerettem bele. 

 

Heteken át bent volt, és ez idő alatt a volt felesége meghalt. Nem sokkal később egy pár lettünk. Megszólt bennünket az egész ország, hogy mit akar egy 57 éves ember egy ilyen fiatal lánytól? Nem jósoltak a kap­csolatunknak nagy jövőt. 

 

Hát még, amikor egy év múlva várandós lettem Zsófival, majd nem sokkal később Gyuszkóval! Az igazi szenzáció volt. Mi nem törődtünk a pletykálkodókkal, csak szerettük egymást, és az élet bennünket igazolt” – mondta el a Meglepetésnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában