Találgatnak a követők

2023.01.30. 17:00

Furcsa posztokkal üzenget Vajna Timi: lehet, hogy csalja a vőlegénye?

Nem először árul el titkokat közösségi oldalain magánéleti eseményeiről az üzletasszony.

Forrás: Instagram

Vajna Timi gyanús videót osztott meg az Instagramján: nem kizárt, hogy párja, Zoli jutott eszébe, mikor meglátta a megcsalás témájú felvételt - írja a Ripost.

"Egyik módja, hogy megtudd: a barátod megcsal"  – szerepel az angol felirat a felvételen, amelyen az látható, hogy egy szórakozóhelyen egy hölgy a valószínűleg ittas párja okosóráját böngészi. Lehetséges, hogy a modell saját élménye miatt érezte úgy, hogy közzé kell tennie a videót.

 

Forrás: Instagram

Ugyanis Timi és Zoli nagyjából három éve van együtt, és azóta több szakításon is átestek. Kapcsolatuk látszólag nem zökkenőmentes, 2021 augusztusában végül mégis megtörtént a luxus lánykérés. Ám azóta is a méregdrága ékszer hol feltűnt, hol pedig eltűnt Timi ujjáról.

Forrás: Instagram

A csinos celeb ugyan nem nyilatkozik a magánéletéről, de a közösségi oldalain rendszeresen tesz utalásokat rá. Év végén egy termékenységi klinikáról jelentkezett be, szilveszterkor pedig kedves videót tett közzé: az óévet még egy ölelkező férfi és nő sziluettje jelzi, az újévben kettejük között már egy totyogó gyermek körvonala rajzolódik ki.

 

Forrás: Instagram

Nem sokkal később Timi szomorú tartalmakat osztott meg, a kommentelők pedig úgy vélték, elveszthette babáját.

Január 14-én megosztott bikinis fotóján már az impozáns eljegyzési gyűrű sem volt az ujján. Tekintve ezt, és a friss Instagram storyját, joggal gondolhatjuk, hogy most is épp mosolyszünetet tartanak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában