Bulvár-celeb

2022.10.17. 05:30

Kiderült a hálószobatitok: ezért nem alszik a Viszkissel egy ágyban a felesége

Apatigrissé vált Ambrus Attila. Imádja a két gyermekét, és az ő érdekükben még az intimitást is háttérbe szorítja.

Forrás: Bors

Intim titkot árult el házasságáról az ország Viszkis rablója. Néhány éve még nem is gondolta volna, hogy ennyire fontos szerepet tölthet be az életében a család. Ám amióta apa lett, minden átalakult, gyermekeit toronymagasan az első helyre teszi a fontossági sorrendben: akkor is, ha ez a feleségével való intimitás rovására is megy.

„Egyedül alszom a hálószobában”

Lánya, Anna 2019-ben született, fia, Magor pedig novemberben lesz egyéves. Nagyon szoros a családi kötelék, az éjszakák is együtt telnek.

„A feleségem még szoptat, ezért ő a kicsivel alszik. Eddig én voltam a nagyobbal, de most úgy alakult, hogy egyedül alszom a hálószobában, a feleségem pedig a két gyerekkel az ő szobájukban” – árulta el a Borsnak.

„Nem gond, ha kiesik pár hónap”

Rákérdeztünk, nem hiányzik-e a közös hitvesi ágy, az intimitás. 

”Elég sokat voltam börtönben, hozzászoktam a spártai élethez – fogalmazott nevetve. 

– Nem gond, ha kiesik pár hónap. Most a gyerekek érdekei dominálnak, és ezzel nincs semmi gond” – fogalmazott Ambrus, aki igazi apatigrissé vált. 

Forrás: Ripost

Kislánya kedvéért akár 15 kilométert is biciklizik: így hozza el az óvodából, elmondása szerint, kiváló közös időtöltés a hazaút így. De már a kezdetektől szorgoskodott.

„Ő kemény, mint az orosz tél”

„A szülőszobán is aktívan segítettem, én vágtam el a köldökzsinórt, láttam a méhlepényt. Ha lenne egy harmadik gyerek, már le tudnám vezetni a szülést” – mondta, majd gyorsan leszögezte, nem tervezik a családbővítést. Nagyon büszke a feleségére, amiért olyan jó anya.

„Ő kemény, mint az orosz tél. Én meg kemény, mint egy cumisüveg… A kutyáinkkal sem bírok, nemhogy a gyerekekkel” – viccelődött.
 

Attila nemcsak a kicsik körüli teendőkből veszi ki a részét, de a házimunka alól sem vonja ki magát. Szereti, ha mindig minden rendben van az otthonában.

„Eléggé kocka ember vagyok, ma is porszívózással kezdtem a napot. Mindig is precíz voltam. Annak idején mondjuk nyolckor kiraboltam egy bankot, és kilenckor már edzésen voltam.”

Munkával telt az ünnep

Múlt héten ünnepelte az 55. születésnapját Ambrus Attila. Azaz nem is igazán ünnepelte, elmondása szerint ugyanis nem kerít nagy feneket ennek.

Ambrus Attila
Fotó: Balogh Zoltán / Forrás: MTI

„Az ötvenediket megtartottam, és majd a hatvanadikat, ha megérem” – árulta el a Borsnak, majd hozzátette: munkával telt a szülinapja, workshopot tartott Párkányban, a hagyományos Simon-Júda-napi vásáron.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában