Családi titkok

2022.09.02. 14:45

Apjával való kapcsolatáról mesélt Kiszel Tünde lánya

Kiszel Tünde lánya, Hunyadi Donatella már 21 éves és jelenleg a Zeneakadémián folytat tanulmányokat. Nem meglepő, hogy kedveli a komolyzenét és ezen a pályán képzeli el magát a jövőben, hiszen sokáig eltitkolt édesapja nem más, mint Lukács László operaénekes.

Forrás: Origo

A naptárdíva hosszú éveken keresztül titkolta egyetlen gyereke apjának kilétét, nemrég mégis elárulta, hogy az elismert operaénekes Donatella édesapja. Ez nem azt jelenti, hogy lányával nem tartotta a kapcsolatot, bár annak szavaiból kiderült, hogy nem volt mindig felhőtlen a viszonyuk - erről Palik László műsorában beszélt.

Jóban vagyunk, hogy régen mi volt, azon változtatni nem lehet úgysem, jóvátenni sem feltétlenül, de semmi baj nincsen, jóban vagyunk, és ennyi igazából

– zárta rövidre a témát Hunyadi Donatella, aki még édesapja vezetéknevét sem viselhette. A modellkedéssel is komolyabban foglalkozó lány azt is nehezményezi, hogy annak ellenére, hogy apja nyomdokaiba lépett, nem érzi azt, hogy támogatná őt a céljai elérése érdekében.

A lánynak van egy féltestvére is apai ágon, akivel viszont közeli kapcsolatban állnak és róla vidáman mesélt a műsorban.

„Megkeresett engem, minket, mikor körülbelül 8-9 lehettem. Azóta töretlen a viszonyunk, hál' Istennek! Semmi külső dolog nem érdekel minket, csak az, hogy mi hogy vagyunk egymással" - idézi az Origo a műsorban elhangzottakat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában