Ez durva!

2022.08.07. 05:55

Őszinte vallomás: ezért fogyott le ilyen brutálisan a magyar színész

Az utóbbi években hatalmas változáson ment keresztül Faragó András. A színész cukorbetegsége miatt kezdett életmódváltásba, de a szívével is baj volt.

A Pénzt vagy éveket című műsorban mindenki jól láthatta, mennyire kirobbanó formában van Faragó András, aki cukor- és szívbetegsége után 25 kilót adott le, és azóta is tartja a formáját. Elsőre rajongói meg sem ismerték a színészt, aki jobban néz ki, mint valaha, és le is tagadhatna jó néhány évet. Topi elmesélte a Borsnak, milyen út vezetett a drasztikus fogyáshoz.

"Nagyon jól vagyok" – kezdte a Borsnak a színész. 

"Sikerült megszabadulnom egy nagyon súlyos mennyiségtől, azóta sokkal jobban érzem magam a bőrömben. A cukorbetegségem miatt el kellett kezdenem egy fogyókúrát, ami nagyon hatásos volt. Négy hónap alatt eljutottam addig, hogy az erőnlétem sokkal jobb, könnyebb elviselni a nyarat, a meleget. Szerencsére ez a diéta egyáltalán nem volt számomra megterhelő, még a hús sem volt tiltva, ami nekem azért nagyon fontos. Nagyjából mint a rozsda, mindent megettem" 

– nevetett Topi. 

"Jó, ez nem igaz. Például alkoholt kifejezetten tilos fogyasztani, de ez sem esett nehezemre. Szerintem, ha az ember egészségéről van szó, akkor mindenki kibír pár hónapot egy jó sör nélkül. Továbbá azért is szeretem még ezt a diétát, mert teljes mértékben kitisztítja a szervezetet. Szerintem még egy-két alkalommal biztos nekiállok majd egy-egy hónapra. Biztos, ami biztos" – tette hozzá Faragó András.

Borítókép: MTI / Zih Zsolt

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában