Bulvár-celeb

2021.09.27. 08:05

Rohammentő vitte kórházba a Nemzet Sportolóját

A világbajnok Jónyer István elismerte, túlhajtotta magát.

Forrás: Facebook / Ripost

Jónyer István világbajnok asztaliteniszező péntek délelőtt az olimpiai bajnok párbajtőrvívó Nagy Tímea társaságában vidékre utazott a Halhatatlan Sportolók Társaságának egyik programjára. Fehérgyarmaton jártak, gyerekekkel találkoztak, élménybeszámoló is tarkította az eseményt.

– Még pingpongoztam is, az égvilágon semmi bajom nem volt, még csak fáradtságot sem éreztem.

– mesélte a Borsnak a legenda. – A program befejeztével visszaindultunk Budapestre, mert hivatalos voltam egy baráti összejövetelre. Még el sem késtem, pedig nem én vagyok a pontosság bajnoka – mondta nevetve a Borsnak a világbajnok sportoló.

Megijedt, változtat az életén
Fotó: Bors

A baráti összejövetelen ott volt Növényi Norbert olimpiai bajnok birkózó és Bárdosi Sándor is. Jónyer itt érezte, hogy valami nincs rendben.

– Alig kezdtük el a bulit, amikor azt éreztem, hogy forog velem a világ.

Kimentem a levegőre, de mire kiértem, már le kellett ülnöm, mert már a fülem is zúgott és a szédülés is fokozódott. Mentő érkezett és a Honvéd kórházba hoztak.

– elevenítette fel Jónyer.

Jónyer István már számtalan vizsgálaton átesett. Volt CT, MR, labor, valamennyi negatív eredményt hozott.

– Már nem szédülök, a fülzúgás is megszűnt – újságolta a Nemzet Sportolója. – Még néhány vizsgálat szükségeltetik, mondta a doktor, lecsöpögnek az infúziók, aztán remélhetőleg kedden már végre hazaengednek. Azt tudom, kicsit vissza kell vennem a tempóból, mert jelzett a testem, hogy egyre jobban kizsigerelem a szervezetem.

Szóval, hogy később is pingpongozhassak, fékezek egy picit, mert még messzire akarok elérni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában