Bulvár-celeb

2021.08.29. 14:58

Zokogva vallott a 26 éves magyar focista özvegye: egyedül maradt két kisgyerekkel

Gyermeke születésnapi tortáját kezdte szervezni feleségével, mielőtt egy útépítés során halálra rázta az áram a cibakházai focistát. A 26 éves Bense Arnoldot a családja mellett az egész hazai labdarúgó-társadalom gyászolja.

Bense Arnold a megyei I. osztályban játszó cibakházai labdarúgó két gyermek, Domika és Bazsika édesapja volt. Feleségével, Kittivel felhőtlen boldogságban éltek. A családanya élete egy tragikus baleset következtében végleg megváltozott. Arnold a foci mellett szorgalmasan dolgozott.

Olyan nincs, hogy a férjem elmegy dolgozni és nem jön többet haza!

A kisebbik fiunk mindössze nyolc hónapos, a nagyobbik pedig 31-én lesz hétéves – mondta zokogva Kitti.

Törökszentmiklós és Szajol vonzáskörzetében zajlik egy útépítés. Ott dolgozott segédmunkásként, tehát úgy vélem, köze sem lehetett volna egy áramütéshez. Az lett volna a feladata, hogy lapátoljon, semmi más! Nem értem, mi történhetett – folytatta Kitti, aki egyelőre elképzelni sem tudja, hogyan alakul az élete a férje nélkül.

A család a munkahelyi baleset előtt néhány nappal még vidáman nyaralt a Balatonon. A nagyobbik gyermek önfeledten játszott az édesapjával, miközben öccse az édesanyja társaságában pihent. Arnold szívesen tanította a gyermekét horgászni. A házaspár a hozzájuk közelállók szerint példás életet élt. A közösségi felületeken sem fukarkodtak az egymás felé intézett kedves szavakkal.

Egy igazi férfi szereti a feleségét és családját az élet legfontosabb dolgának tekinti. Semmi sem hozott nekem nagyobb békét és tartalmat az életben, mint egyszerűen jó férj és apa lenni.

Szeretlek benneteket nagyon! – írta nemrég Arnold, aki két hónappal ezelőtt az első házassági évfordulójuk alkalmából egy névre szóló dalt kapott ajándékba a hitvesétől.

A Bors elérte Arnold édesapját, Jánost is, aki annyit elmondott, hogy rendszeresen dolgozott együtt a fiával, de a tragédia körülményeit nem kívánta részletezni.

A szörnyű baleset felett egész Cibakháza nem tud napirendre térni. A helyi futballpálya öltözőjén fekete zászló lebeg. A megemlékezők egymás után érkeztek, hogy megálljanak egy-egy perce.

A legmegbízhatóbb játékosok közé tartozott. Könnyen megállta volna a helyét az NB I-ben is, de ő hűséges volt a csapathoz. Élmény volt nézni, ahogy a labdával bánt – mondta egy szurkoló.

Borítókép: illusztráció

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában