Bulvár-celeb

2021.08.24. 12:45

Szoboszlai Dominik meglepetésétől elsírta magát meseszép barátnője

Az RB Leipzig magyar válogatott játékosa, Szoboszlai Dominik vasárnap Mányon szorított nevelőegyesülete, a Főnix FC sikeréért, ám nem csak emiatt sietett haza a Stuttgart ellen szerzett két gólját követően...

Forrás: Instagram

Két távoli góljával már az első lipcsei bajnokiján sztár lett Szoboszlai Dominik a Bundesligában. A 20 éves magyar labdarúgó péntek este az RB Leipzig legjobbja volt a Stuttgart elleni diadal (4-0) során – sőt a forduló legjobbjának is megválasztották –, majd a két hétvégi szabadnapját kihasználva hazautazott Magyarországra.

Nyolc hónapig dolgoztam ezért keményen, az elmúlt hetekben pedig még keményebben, és ez kifizetődött„

– értékelt a Bildben Szoboszlai, aki álomba illően mutatkozott be hosszan elhúzódó sérülése után.

A fantasztikusan sikerült mérkőzést tehát itthon ünnepelte tovább.

Személyes megjelenése volt ugyanis a legszebb ajándék szerelme, Gécsek Fanni számára – írja a Bors.

A meseszép teniszezőnő, aki korábbi Európa-bajnok kalapácsvetőnk, Gécsek Tibor lánya, szombaton egy budapesti étteremben, baráti körben ünnepelte a 20. születésnapját. Örömkönnyekben tört ki, amikor az asztalnál ülve a háta mögül egyszer csak előtte termett Dominik.

A fiatal pár még a válogatott focista salzburgi légióskodása idején talált egymásra. Fanni múlt decemberben, a lipcsei szerződéskötésre is elkísérte szerelmét, akivel együtt is élnek Németországban.

Szoboszlai aztán vasárnap még arra is szakított időt idehaza, hogy

barátai társaságában ellátogasson Mányba, ahol székesfehérvári nevelőegyesülete, a Főnix FC játszotta idénynyitó mérkőzését

a fejér megyei I. osztályú bajnokságban.

Szoboszlai egy megye I-es meccsre is kiment a hétvégén
Fotó: 2060 blog

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában