Bulvár-celeb

2021.08.18. 07:30

Rubint Réka: 20 éve terápiára járok

A fitneszlady gyorsan rájött: a nyilvánosság hatalmas terhet jelent és ha talpon akar maradni benne, muszáj megkeresni, aki segíteni tud.

Forrás: TV2

Rubint Réka a Best magazinnak adott interjúban beszél arról, hogy hatalmas rajongótábora rengeteg erőt ad számára, de rendszeresen, sok bántás is érkezik a közöségi felületeken felé.

“Tizenkilenc éve járok légzésterápiára, ahol sokat foglalkoztunk és foglalkozunk a mai napig azzal, hogy mi miért történik. Volt alkalmam szembenézni magammal, a félelmeimmel, úgy érzem, óriási fejlődésen mentem keresztül” – árulta el a 43 éves fitneszlady, aki a terápiára járás okairól is mesélt.

“Hat hónapos kismama voltam Larával, és rengeteg támadást kaptam. Hónapokon keresztül azt írták az újságok, hogy a házasságom Norbival marketing- és érdekházasság.

Mivel képtelen voltam az alaptalan és sértő vádakat a helyükre tenni, tudtam, segítségre van szükségem.

Ekkor találtam meg Katát, a terapeutámat, az én angyalomat és segítőmet. Rájöttem ugyanis, hogy Rubint Réka testében nem remeghet Rubint Réka lelke. A félelmeimet, a bizonytalanságaimat ki kellett magamból dolgozni, hogy tisztában legyek önmagammal. Hosszú-hosszú évek tanulása, munkája volt ez, és ez a mai napig tart, de ma már pontosan tudom, ki is vagyok valójában” – mondta el őszintén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában