Bulvár-celeb

2021.08.30. 12:10

„Nem halljuk többé Petra önfeledt nevetését” – az M7-esen halt szörnyet a 10 éves kislány

Meghalt egy tízéves kislány szombat délután az M7-es autópályán Tárnok közelében. A családi autó hátsó ülésén utazó Petra a vizsgálatok eddigi eredménye szerint nem volt bekötve, így a szalagkorlát átszakítása után kirepült a járműből.

Forrás: Bors

A tízéves Petra és 12 esztendős bátyja, Milán felhőtlenül élvezte a vakáció utolsó hétvégéjét a szülei társaságában. Mint azt a Bors munkatársa megtudta: egy színvonalas egyházi iskolában tanultak mindketten, és már várták, hogy újra találkozhassanak a barátaikkal.

Nem tudni, mi történt az úton

Néhány hete jöttek haza a családi nyaralásból, de B. Zoltán Csillával egyetértésben úgy döntött, hogy még szereznek a gyerekeknek némi pozitív élményt. Éppen a szombati programjukról igyekeztek haza, amikor Tárnok közelében eddig tisztázatlan körülmények között megcsúszott az autójuk, és előbb a bal oldali, majd a jobb oldali szalagkorlátnak ütközött. Az adott másodpercekben éppen senki sem autózott az érintett szakaszon, így nem történt tömegszerencsétlenség. A balesetben többen is életüket veszíthették volna.

Mindent megtettek Petráért

A gépjármű hátsó ülésén utazó kislány, a család legkisebb tagja vélhetően nem használta a biztonsági övet, ezért a kocsiból kirepült és az aszfaltra csapódott. A szemtanúk azonnal segítséget hívtak, de már hiába: a mentősök hosszasan próbálkoztak a gyermek újraélesztésével, és még helikoptert is a helyszínre hívtak, de a gyermek olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy már nem lehetett rajta segíteni. A kislány haláltusáját édesapja és édesanyja is végignézte.

Az édesanya sokkos állapotban van

A balesetben megsérült Petra bátyja is, Milánt a Bors lapzártája idején is kórházban kezelték. Rövid időre bevitték a családanyát is, de őt végül kezelés nélkül elengedték.

A lap telefonon érte el a gyermekek édesanyját, aki a tragédia utáni sokkból még most sem tért magához.

„Nem tudom, hogy történhetett meg egy ekkora tragédia” – zokogta.

A szomszédok nagyon szerették a kislányt

A család ismerősei szerint B.-ék példás életet éltek.

„Zoli fizikai munkát végez, Csilla egy irodában dolgozik. Sokan megirigyelhetnék őket, ugyanis szemmel látható, hogy mennyire szeretik egymást” – mondta egy neve elhallgatását kérő jó barát.

„Sokszor láttam a kis Petrát, amint békésen sétáltatta a kutyát az utcán. Gyakran vele tartott Milán is, hogy vigyázzon a testvérére”

„Nem halljuk többé a kislány önfeledt nevetését és fecsegését. Zoltánt, a gyerekek apját ma reggel láttuk utoljára: csak árnyéka önmagának. Ez érthető, beleképzelni sem merjük magunkat a helyébe”

– fejezte be az idősödő úr.

Csécsi Soma, a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője a Borsnak elmondta, hogy a BRFK büntetőeljárás keretében vizsgálja a baleset körülményeit – szemlézte a Ripost a lap cikkét.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában