Bulvár-celeb

2021.08.09. 16:18

Megszületett Gönczi Gábor kislánya

Nagy az öröm a híradós családjában, megszületett második gyermekük, Gréta.

A tenyek.hu-val osztotta meg a műsorvezető az örömhírt, hogy augusztus 8-án megszületett a kislánya. A gyermek a délutáni órákban jött világra és a Gréta nevet kapta. Az apuka is jelen volt az újszülött érkezésénél.

Otthonunkban érkeztek az első jelek, hogy most már szívesen világra jönne, majd elindultunk a kórházba, és délutánra megszületett a kislányom. Természetes és apás szülés volt a SOTE 2 számú klinikáján, néhány nappal túl a kiírt időponton. Fantasztikus orvos és szülésznő segédkezett, és a születésénél végig jelen voltam.

Gréti 4520 grammos, 59 cm-es, illatos, gyönyörű baba. Mind a ketten, anyuka és baba is jól vannak

– mondta Gönczi Gábor a portálnak. Hozzátette: csodálja, hogy a feleségét, Ildikót azért, amit véghez vitt és nagyon hálás neki a gyönyörű családjukért. Ha lehet, most még jobban imádja őt.

Az ötéves Áron is alig várta, hogy a testvére megérkezzen. Hamarosan személyesen is megismerheti, pár nap múlva ugyanis hazamegy az anyuka és a kislány. Gönczi Gábor szabadságra ment, hogy háborítatlanul együtt lehessen a család.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában