GYANÚS

2021.08.04. 08:35

Édeshármasban nyaral Szegedi Fecsó és Vasvári Vivi

Szegedi Fecsó és Vasvári Vivien az elmúlt napokban több fotót is megosztott a közösségi oldalán, amelyből egyértelműen kiderül, hogy közös nyaraláson vannak.

Forrás: Instagram

Fotó: pc

Fecsó és Vivien naponta akár többször is megosztják a rajongóikkal, hogy éppen hol vannak és mit csinálnak. Fecsó az utóbbi napokban a Balatonon készült képeket is közzétett.

A Borsnak feltűnt, hogy Vivien is ugyanezt teszi. Ebben még nem lenne semmi különös, hiszen a nyárnak ebben az időszakában a magyar tenger az egyik legkedveltebb helyszín a pihenni vágyók számára, azonban Vivien és Fecsó több alkalommal is Balatonfüredről jelentkezett be, ráadásul ugyanarról a helyszínről.

Fotó: Instagram

Csúnya válás

Lassan két éve annak, hogy Vivien és Fecsó felbontották a házasságukat. Sokáig nem beszéltek arról, hogy miért nem tudták megmenteni a kapcsolatukat, Vivien azonban idővel elárulta: bár hatalmas szerelem volt az övék, de ez sem volt elég ahhoz, hogy együtt éljen egy olyan férfival, aki a családjának hátat fordítva az éjszakai életben érezte igazán jól magát. Hamar egyértelművé vált számukra, hogy a kapcsolatuk menthetetlen. Éppen ezért nehéz választ találni arra, hogy a viharos viszonyuk ellenére miért döntöttek úgy, hogy néhány napot egymás közelében töltenek.

Együtt nyaralnak?

Az édesapa a Bors megkeresésére igencsak szűkszavúan nyilatkozott.

„Valóban egy helyen nyaralunk Vivivel, de szigorú értelemben véve nem együtt”

– árulta el Fecsó, akinek volt felesége nagy valószínűséggel szerelmével osztozik a csopaki nyaralón, amelyről fotót is készített.

Kibékültek

Fecsó szerint Viviennel ma már „emberi módon” tudnak egymáshoz szólni.

„Két év eltelt, már tudunk beszélgetni, de ilyenkor javarészt csak a kisfiunkról esik szó”

– magyarázta Fecsó, majd elmondta, hogy alkalmanként közös programokat is szoktak szervezni, de kijelentette, hosszabb közös külföldi nyaralásra a gyermeke kérésére sem vállalkozna.

„Az nagyon furán venné ki magát, ha együtt nyaralnánk külföldön a fiammal és Vivivel úgy, hogy ott van mellette a párja” – mondta nevetve.

Ha Fecsó kellemetlenül érzi magát Vivien új párja mellett, akkor felmerül a kérdés: vajon mit érezhet, ha betéved abba az étterembe, ahol a szerelmesek elköltenek egy romantikus vacsorát, vagy a parton néhány méterre tőle volt felesége a kedvesével a hullámok között turbékol?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!