fényűzés

2021.08.14. 10:36

20 millióba került Vajna Timi eljegyzése – itt vannak a részletek

Egy komplett családi ház árát tapsolták el a boldog fiatalok egyetlen este alatt, amikor Timi számára váratlanul, megkérte a kezét régi-új kedvese, Zoltán.

A legromantikusabb leányálom vált valósággá Vajna Tímea számára csütörtökön, amikor Santa Barbara egyik legelegánsabb tengerparti hoteljében, a Rosewood Miramar Beach-ben féltérdre ereszkedve feleségül kérte régi-új szerelme, Zoltán. A fiatal férfi semmit sem bízott a véletlenre, a gyűrűt szakemberrel választotta ki, melynek az értéke, hazai ékszerészek szerint valahol tíz és húszmillió forint körül mozog.

A gyémántok értékét az úgynevezett 4C határozza meg: 1. colour, azaz a szín, 2. clarity, azaz a tisztaság, 3. cut, azaz a csiszolás 4. carat, azaz a karát súly. Ennek alapján, Tímea gyűrűjét nézve, ami egy 2-2,5 karátos kő lehet, inkább a felső kategóriába sorolnám, vagyis a húszmillióhoz közelebb

mondta a Bors megkeresésére egy neve elhallgatását kérő, elismert budapesti ékszerész.

Ha ez nem lenne elég, a szerelmes férfi egy üveg különleges bort is rendelt, a választása pedig a kiváló ízlését dicséri, ugyanis egy üveg Romanee Conte 1973-as Grand Cru Burgundy bort bontattak fel. A Franciaországból származó nedű üvegenként egymillió forintba kerül, de ez csak a beszerzési ára, még nem számoltuk, hogy átrepültetik az Atlanti-óceánon, illetve a luxusszálloda tetemes hasznát is érdemes hozzácsapni az árhoz, vagyis legalább a duplája, ha nem a triplája, ha az ember kikéri a pincértől.

Fotó: Vajna Tímea / Instagram Story

A szerelmesek vacsoráját egyébként a Michelin-csillagos séf, Massimo Falsini varázsolta az asztalra, így lett tökéletes az este.

Vajna Timi nem is bírta magában tartani a boldogságát, az Instagram-oldalán kürtölte világgá a nagy hírt: eljegyezték. A hírre nagyon sokat gratuláltak, köztük Tímea barátnői is, akik pontosan tudják, hogy milyen rögös út vezetett el idáig.

Timi és Zoltán másfél éve tartó kapcsolata nem csak boldogságról szólt, sokszor bizony veszekedtek is. Hol szakítottak, aztán megint kibékültek egymással. Volt, hogy a fiatal férfi titokban repült Timi után Amerikába csak, hogy kibéküljenek egy összeveszés után.

A kapcsolatukat Timi családja sem nézte jó szemmel, a modell nagymamája például minden követ megmozgatott, hogy ne házasodjanak össze.

Sok férfi a vagyonára pályáz, csak az unokám jóhiszemű, bőkezű és nem veszi ezt észre. Én viszont jó emberismerő vagyok, és legyen bármilyen távol tőlem, én akkor is meg akarom őt óvni mindentől, és mindenkitől. Neki özvegyként nem kell kapkodnia, férjhez mennie, csak szépen kivárnia az intelligens és méltó társát

– nyilatkozta a nagymama, Marika néni idén tavasszal a Borsnak.

De hiába a család ellenállása, a rosszmájú megjegyzések a közösségi oldalakon, a szerelem ezúttal is győzött! Zoltán nem adta fel, a kitartása pedig meghozta a gyümölcsét.

Hogy a páros pontosan mikor tervez egybekelni, arról még nincsenek információk, Timi egyelőre nem beszél erről. A Bors kereste a modell családját, a nagymamáját, az édesanyját és a testvérét, Palácsik Lillát is, de a família egyetlen tagja sem vette fel a telefont, hallgatásba burkolóztak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában