húha

2021.07.16. 12:00

Kitálalt Zimány Linda titokzatos partnere

Zimány Linda egy fiatal influenszerrel, Budavári Fülöppel ment nyaralni a mesebeli Mikonoszra. Rögtön szárnyra is kaptak a pletykák, hogy mi lehet a két modell között, hiszen a fotókon csak úgy szikrázott köztük a levegő.

A gyönyörű ügyvédnő a Ninja Warrior hamarosan induló évadának leendő online riporterével, Budavári Fülöppel együtt utazott el pihenni.

A rajongók szeme persze rögtön felcsillant, hiszen nagyon remélik, hogy Linda végre megtalálta a szőke hercegét a fiatal modellben. Lapunknak most elárulta Fülöp, hogy mi is van közöttük.

Lindával több éve barátok vagyunk, ez az utazás is most leginkább a munkáról szólt. Pár éve ismertük meg egymást, amikor egy közös projekten dolgoztunk, azután most, hogy a pandémia alatt mindketten otthon ragadtunk, sok időt töltöttünk együtt. A barátságunk sokkal bensőségesebb lett, de nincs köztünk több.

– cáfolta meg Fülöp a pletykákat a Borsnak. A rajongók így tovább reménykedhetnek, hogy Zimány Linda hamarosan megtalálja a mesebeli hercegét, akire évek óta vár.

Ezek is érdekelhetik