Bulvár-celeb

2021.07.03. 15:44

Húsz percig a földön feküdtem a sokktól – autóbalesetéről vallott a magyar zenész

Bódi Csabi péntek este, fellépésére tartva szenvedett súlyos autóbalesetet. Hárman ültek az autóban, technikus kollégája és ő maga is a kórházban végezte.

Csaknem három évvel ezelőtt is a szerencsének köszönhette az életét Bódi Csabi, amikor kigyulladt az autója. Talán csak reflexe és rutinja miatt úszták meg tragédia nélkül a péntek esti balesetet is.

A gonosz ólálkodik körülöttem. De ha a Jóisten velem van, senki nem lehet ellenem.

Áporkára tartottam fellépésre, és szabálytalanul bekanyarodott elém egy autó, sajnos elkerülhetetlen volt az ütközés. Amikor észleltem a másik gépkocsit, balra ugyan el tudtam tekerni a kormányt, és fékeztem is, de arra nem volt lehetőségem, hogy kivédjem a balesetet.

Nem hajtottam gyorsan, csupán 40-50-nel mehettem, de szörnyű volt. Én vagyok a vétlen, de így is nagy baj ez nekem – mesélte a BorsOnline-nak a történteket Bódi Csabi.

Az autóban rajta kívül két kollégája tartózkodott, egyikük súlyosabban meg is sérült.

A technikus barátomnak a csigolyája megrepedt, őt azonnal elvitte a mentő a kórházba. Én csaknem 20 percig a földön feküdtem a sokktól és a légzsákok ütésétől.

Akkor még csak kicsit fájt a mellkasom, de később nekem is rosszabbodott az állapotom. A kezemből ömlött a vér a szilánkok miatt, az ujjamat nem tudtam mozgatni. Sokáig szinte felfogni sem tudtam, mi történt – mondta megtörten.

A Bódi család összetartását bizonyítja, hogy azonnal a baleset helyszínére sietett az édesapja, Guszti, és felesége, Gina is.

Apu a család több tagjával rohant a segítségünkre. Mivel mi a sok év alatt soha nem mondtunk még le fellépést, nem okoztunk csalódást most sem a rajongóinknak. Úgy döntöttünk, a történtek ellenére is megcsináljuk a bulit, és kihangsúlyozom, nem a pénz miatt. Olyan dolgot tettünk, amit még soha, Bódi Guszti és Bódi Csabi állt együtt a színpadon egyszerre, édesanyám nélkül. Ezúton kérek elnézést Székesfehérvártól, ahova egy magánbuliba voltam hivatalos, sajnos oda már nem tudtam elmenni, mert a színpadról egyenesen a kórházba kellett rohannom, annyira rosszul lettem. Én is oda kerültem, ahova a technikus kollégám, így együtt töltöttük el az estét – fűzte hozzá.

A zenész autója használhatatlanná tört.

Trélerrel szállították el az autómat. Tetemes, legalább ötmillió forint a kár, totálkárosra tört.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!