Bulvár-celeb

2021.06.20. 06:55

Összetörték az SMA-s Zente és családjának autóját, segítségre van szükségük

Egy parkolóban összetörték a család autóját, azért kértek segítséget, hogy el tudjanak jutni a soron következő kezelésre a kisfiúval.

Forrás: Bethesda Gyermekkórház

Szombat este osztotta meg közösségi oldalán a kis Zente édesanyja, hogy sürgős segítségre szorulnak.

Nem a család hibájából, összetört az autójuk. Mivel nincs másik járművük, így veszélybe került az SMA-s kisfiú gyógyulásának folyamata – írja a Bors.

A kezelésekre ugyanis több segédeszközt és a kerekesszékét is vinniük kell, ami mellett még ott vannak a saját dolgaik is, így nagyon nem egyszerű számukra az utazás.

Zente anyukája Facebookon kért segítséget, hogy időben el tudjanak majd jutni a nemsokára esedékes budapesti kontrollra.

– Nem mi voltunk a hibásak és aki belénk jött rendkívül korrekt volt. Folyik a biztosítói eljárás, de ez a lényegen jelenleg nem változtat. Nincsen hadra fogható autónk, viszont jövő héten, azaz június 22-23-án Budapestre kell utazunk a Bethesda Gyermekkórházba kontrollra, illetve ha addig sem rendeződik a kifizetés, javíttatás, akkor július 4-11-ig Olaszországba, ahova az elengedhetetlen segédeszközök beszerzéséért utazunk.

Ezért keresünk Pécsen vagy környékén bérelhető tökéletes műszaki állapotban lévő nagyobb autót, amibe beleférnek a segédeszközök és a kerekesszék, plusz a személyes holmink.

– írta bejegyzésében.

Címkék#autó#Zente

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában