Bulvár-celeb

2021.05.13. 07:15

Kollányi Zsuzsi a betegségéről beszélt – 35 kilóra fogyott

Kollányi Zsuzsi étkezési zavarairól mesélt, volt, amikor mindössze 35 kilót nyomott.

Kollányi Zsuzsi

Forrás: Origo / Mudra László

Kollányi Zsuzsi már korábban elárulta, hogy anorexiás és bulimiás volt, most pedig a Life TV-n, az Ébredj velünk! című műsorban is beszélt a betegségeiről – a videót itt tudja megnézni.

Az énekesnő egy megdöbbentő részletet is megosztott a nézőkkel: volt, hogy az anorexiája miatt 35 kilóra fogyott. „19 éves voltam, leginkább családi háttere volt:

nagyon egyedül éreztem magam, és óriási teher hárult rám. Az egyetlen dolog, amit úgy éreztem, hogy kontrollálni tudok, az a testem.

35 kiló voltam a mostani magasságomhoz, most pedig 65 kiló vagyok. Ehhez képest az a mínusz 30 jelentős különbség” – mondta.

„Szerencsére hamar kimásztam belőle, a szervezetem még nem szokott hozzá ehhez az életmódhoz. Mivel gyorsan kellett kijönnöm belőle, viszont pszichésen még nem álltam készen, ezért további öt évig küzdöttem bulimiával, mire sikerült az egészet letennem” – tette hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában