Bulvár-celeb

2021.04.25. 11:29

Tóth Vera megtörten vallott a betegségéről

Az énekesnőt lelkileg és testileg is nagyon megviselte a betegség. Úgy érzi hiába gyógyult meg, még mindig nincs túl rajta.

Forrás: Bors / Facebook

Szombattól hivatalosan is véget ért Tóth Vera karanténja. Az énekesnő nemrégiben fertőződött meg koronavírussal, azután, hogy megkapta a vírus elleni vakcinát. Vera szerint ennek is köszönhető, hogy kórház nélkül átvészelte a nehéz napokat – írja a Bors.

– Nehéz erről írni. Kényes téma, próbálom érthetően, és ha egyetlen embernek átmegy, akkor már megérte formálni a betűket. (...) Két és fél hete, egy munka közben kaphattam el, két nappal az oltás után. Tehát én még nem élveztem védettséget az első szuri után, ezért a megfelelő (ffp2-es) maszkban, (mostanában dupla maszkot hordtam) szabálybetartással érkeztem – kezdte hosszú bejegyzését Vera.

Meggyógyult, de még nincs túl a betegségen
Fotó: Instagram

– Úgy éreztem, mintha egy ALIEN úszkálna a testemben, tetőtől talpig, aki néha azzal viccelt meg, hogy majdnem megfejeltette velem a falat, vagy a padlót, annyira elszédített.

A hátamat óránként egy macskaraj támadta meg éles karmaival, a fejbőröm bizsergett, a szemem teljesen kiszáradt,

mint egy kóró, mellette annyira fájt, ha megmozdítottam, hogy a könnyemet is sósavnak éreztem – fogalmazott a bejegyzésében Vera, aki mindenkinek javasolja egy pulzoximéter, vagyis véroxigén-szint mérő beszerzését.

Az énekesnő hálás, amiért nem lett súlyosabb az állapota, ami szerinte az oltásnak köszönhető. A borzalmas rosszullétek után homloküreg gyulladás-szerű tüneteket kezdett produkálni, a betegség negyedik napján pedig elment az énekesnő szagérzékelése.

– A nehézlégzés, az idegeskedés általi gyomorsav termelődése sem segít a szabad levegő áramlásában. A rekeszem kikészült a köhögéstől és amikor reggel azt hiszed, ma jobb, egy farkasgyepűi tüdőszanatóriumi beteget megszégyenítő sípoló tüdővel és fullasztó tutulással üdvözlöd a délelőttöt, majd ebbe is megszédülsz, jön a fal vagy a padló, de inkább lefekszel.”

Vera úgy érzi, nincs más kiút ebből a borzalmas betegségből és vírusból, csak az oltás. Az énekesnő bízik az orvostudományban és bízik abban is, hogy minél többen regisztrálnak az oltásra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában