életveszélyes szórakozás

2021.02.16. 16:08

A Velencei tónál sem bírnak magukkal az emberek – rendőrök terelték le a korcsolyázókat a jégről

Nemcsak a hétvégén volt népszerű sokak számára a tavon való korcsolyázás, pedig a jégen tartózkodók az életükkel játszottak.

Forrás: Fejér Megyei Hírlap / Fehér Gábor

Szinte megtelt a Velencei-tó jege a hétvégén, olyan sokan látogatják az egyébként is népszerű vizet, ami most fagyott tükrével csalogatja a jeges sportok szerelmeseit és a csúszkáló gyerekeket – írta a feol.hu.

A helyzet kedden sem volt jobb, hiába a rendőrség, a Velencei-tavi Speciális Kutató-mentők és számos szervezet felhívása, sőt tiltása, az emberek fittyet hányva minderre, kedden délelőtt a 9 cm-es jégtakarón élvezték a téli sportolási lehetőségeket...

A rendőrségnek kellett közbeavatkozni, erről a feol.hu készített videót:

Az internetet az elmúlt napokban bejárta egy másik videó is, amin a Balatonon került életveszélyes helyzetbe egy vakmerő koris. Siófoknál érte baleset. A likeBalaton is beszámolt a szerencsés kimenetelű mutatványról és arról, hogy a hirtelen megérkezett tél, annyi embert a tópartra csalt, mint egy nyári hétvége szokott.

Itt a videó, amit vasárnap óta mindenki szörnyülködve néz:

 

A rendőrség nyomatékosan kér mindenkit, különös tekintettel arra, hogy a következő napokban enyhülés várható időjárásunkban, hogy ne kockáztassanak!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában