jó ilyet olvasni!

2021.01.12. 05:55

Négymillió forintot veszített el az utcán egy férfi Békéscsabán – mind visszakapta

Négymillió forintot hagyott el egy férfi Békéscsabán. Óriási szerencséje volt, ugyanis egy idős, becsületes ember találta meg, aki leadta a teljes összeget a rendőrségen, így az visszakerülhet a jogos tulajdonosához.

Forrás: Shutterstock

Elhagyott négymillió forintot egy férfi csütörtökön, aki lakást akart venni, ezért volt nála ennyi pénz. Az eladót várta egy megbeszélt helyen, de telefonon útbaigazítást kellett adnia valakinek. A férfi telefonált, közben ajtót is nyitott, és ekkor elejtette a vételár egy részét – írja a beol.hu.

Ez akkor derült ki, amikor az eladónak átadta a pénzkötegeket. Az eladó megszámolta, és azonnal jelezte, hogy nem a kialkudott összeget kapta.

A férfi egész hétvégén kereste a pénzét, gondolkodott rajta, hogyan veszíthette el a négymillió forintot, amit közben egy idős ember megtalált és leadott a rendőrségen.

Mivel volt mellette olyan papír, amelyből kiderült, hogy melyik bankban vették fel a nagy összeget, a rendőrök információt kértek a banktól.

A férfi, aki elveszítette a pénzt, hétfőn reggel ment be a rendőrkapitányságra. Először a pénzről nem szólt semmit, csak arról érdeklődött, abban az utcában, ahol az eladóval találkozott, van-e térfigyelő kamera.

A rendőrök visszakérdeztek, hogy miért érdekli ez? Végül kiderült, hogy azért, mert ő veszítette el a négymillió forintot, amit a rendőrök közben biztonságba helyeztek, leadták az önkormányzatnál, ahol a talált tárgyakat őrzik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában