gazdag hagyaték

2021.01.26. 06:22

Ez meglepő: kiderült, ők örökölhetnek Pécsi Ildikó után

Pécsi Ildikó mesés vagyont hagyott maga után. A Ripost összeszedte, pontosan mit is örököl az, akit Ildikó megnevezett a titkos testamentumban.

Forrás: MTVA / Zih Zsolt

Pécsi Ildikó hagyatékának része egy budai, Cseppkő utcai impozáns lakás, valamint négy gödöllői telek is. Ezek mellett nyilvánvalóan a gyönyörű gödöllői ház is az Ildikó számára oly kedves kerttel, ahol mindig szívesen időzött – írja a Ripost.

De vajon kik jöhetnek számba örökösként?

Nos, hárman is pályáznak a mesés hagyatékra, és egyvalami közös bennük: mindhármukat Csabának hívják.

Fotó: Sulyok László / Ripost

Az egyik jelölt nyilvánvalóan a színésznő fia, Szűcs Csaba. Bár viszonyuk az utóbbi években megromlott, később kibékültek és elásták a csatabárdot.

A második számú esélyes Ildikó unokája, Csabika, akivel a színésznő szintén rendezte a korábbi nézeteltéréseket.

Az már meglepőbb, hogy Pécsi Ildikó fogadott fia, L. Péterfi Csaba ugyancsak örökölhet. Ő volt az, aki az elmúlt húsz évben végig a színésznő mellett állt és aki Ildikó legfőbb bizalmasa, minden titkok tudója lett.

„Való igaz, hogy Ildikó a halála előtt nem sokkal mindent újra átgondolt, és megfogalmazott egy új végrendeletet. Mivel az későbbre datálódik, azt kell figyelembe venni,

de természetesen a tartalmáról nem beszélhetek” – mondta lapunknak L. Péterfi Csaba.

Ám hogy a három Csaba közül végül ki lesz az elképesztő örökség új tulajdonosa, az egyelőre talány.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában