koronás karácsony

2020.12.05. 19:35

Reszkessetek vírusok, Kevinnel együtt, jön Szlávik is! (videó)

Nincs karácsony Kevin nélkül, és erről idén is a TV2 gondoskodik. A csatorna már el is készítette az ünnep „kötelező” filmjének reklámját, ezúttal a járványhelyzethez igazítva, a főszerepben Szlávik János infektológussal.

A járványhelyzet miatt az idei karácsony egész biztosan más lesz mint a korábbiak, de van amin a koronavírus sem változtat: idén is képernyőre kerül a TV2 jóvoltából a Reszkessetek betörők! A csatorna ezúttal is a legismertebb jelenetekkel harangozza be Kevin kalandjait, de – a pandémiához alkalmazkodva – Macaulay Culkin helyett dr. Szlávik János alakítja a komisz kópét, aki kifog ellenfelein – a vírusokon. A kisfilmben az infektológus elmagyarázza, miként ünnepelhetünk biztonságosan. A szakember jól érezte magát az alkalmi szerepben.

A forgatás gyönyörű volt, ilyenben még nem volt részem

– mondta Szávik János. Alapvetően komoly ember vagyok, de életvidám, és jó ötletnek tartom, hogy a sokak által kedvelt Reszkessetek betörők! film kapcsán felhívjuk az emberek figyelmét, miképp ünnepeljenek a jelenlegi járványhelyzetben. Szerintem jobban odafigyelnek, ha a figyelmeztetéseket, szabályokat vidám köntösben mondjuk el. Én is sokszor láttam ezt a filmet. A karácsonyomhoz hozzátartozik, úgyhogy biztosra veszem, idén megnézem – nyilatkozta a Borsnak a szakember.

Szlávik János rendszeresen szerepel a hírműsorokban, ilyen forgatáson eddig még nem volt
Fotó: TV2

 

 

Három évtizedes sikertörténet

A Reszkessetek betörők minden idők legsikeresebb karácsonyi filmje. Majdʼ három évtizeden keresztül a legtöbb bevételt hozta az ünnepek alatt, valamint egészen 2011-ig a legsikeresebb amerikai vígjáték volt, Macaulay Culkint pedig a filmtörténet egyik legsikeresebb gyereksztárjává emelte. A filmet négy további folytatás követte, kettőt mozibemutatóra, kettőt otthoni vetítésre szántak. Annak ellenére, hogy az első rész sikerét nem ismételték meg, a sorozat többi része sem lett bukás, 2009-re pedig a Resszkessetek…! Széria a legtöbb bevételét hozó filmsorozat lett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában