nehéz döntés

2020.12.01. 16:49

„Aggódom értük!” – Weisz Fanni az idei karácsonyt sem töltheti a családjával

Már most nagyon hiányoznak neki a nagyszülei.

Forrás: Ripost

Fotó: Gabe

A modell közel öt évig nem beszélt a szeretteivel, de újra rátalált a szerelem Bókay Gergő oldalán, és a rokonokkal is újra a régi a kapcsolata. Ám alig élvezhette imádott nagyszülei társaságát, a vírus miatt pedig sokáig kell még várnia, mire újra megölelheti István papát és Gizi mamát.

„Legutóbb körülbelül két hónapja voltunk náluk, de akkor is maszkban és a kellő távolságot megtartva találkoztunk. Nagyon hiányoznak már, most is szerettünk volna menni, de én kicsit náthás voltam, így nem mertünk elindulni”

– kezdte a Ripost szemléje alapján a Blikknek Weisz Fanni.

„Szinte mindennap hívom őket, ilyenkor videócseten beszélhetünk. Nagyon vártam már a karácsonyt, hogy hosszú idő után ismét együtt lehetünk, de félek, idén ez mégsem teljesül, pedig nagyon jó lenne. Papa nagyon beteg volt, megküzdött a rákkal, legyőzte, de éppen ezért nagyon kell rá vigyáznunk, ez a legfontosabb.”

Fannit bántja, hogy sokáig kizárta családját az életéből. Imádott nagyszülei évekig próbáltak kapcsolatba lépni vele, ám ő mindig elutasító volt.

A fordulópont nagyjából egy éve érkezett el, ugyanis Fanni akkor kereste fel az édesanyját, Ágnest, valamint a mamáját és papáját is.

„Aggódom értük, de ugyanakkor tudom, nem lehet bajuk. Büszke is vagyok rájuk, mert minden szabályt betartanak” – mondta Fanni. „Nagyon hiányoznak, és ha karácsonykor nem tudunk menni, akkor videóhívásban lesz együtt a család.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!