vallomás

2020.11.15. 16:55

Varga Viktor: Megkaptam, hogy undorító vagyok és rühellnek

Forrás: Life Tv

Vajon hogyan viszonyulunk a kritikához? A Life TV Bréking című adásának felvételén a vendégeket is megosztotta a kérdés. Az extremitásairól ismert énekes, Varga Viktor persze nem okozott meglepetést a vallomásával, hogy ő bármit is csinál, folyamatosan bántják érte.

Engem gyakorlatilag mindenki kritizál, NGEM GYAKORLATILAG MINDENKI KRITIZÁL, MERT SAJÁT VÉLEMÉNYEM VAN. MERT NEM AZT GONDOLOM, MINT A TÖBBSÉG, ÉS EZT KI IS MONDOM. SZÖRNYŰSÉGEKET KAPOK ÉRTE

– mesélte el a stúdióban.

 

Az viszont még őt is meglepte, hogy sokan azokba a fotóiba is belekötnek, amelyeken jógázik.

– Régóta jógázom, de most elkezdtem otthon intenzíven gyakorolni. Kipakoltam pár képet a közösségi oldalamra, amiken nem hagyományos pózokat mutatok, hanem olyanokat, amiket tíz éven keresztül kell gyakorolni. Gondoltam, örülni fognak neki.

ERRE EGYSZERŰEN UNDORÍTÓNAK TALÁLNAK, ÉS RÜHELLNEK AZ EGÉSZÉRT.

Gáspár Zsolt azonnal rá is kérdezett, hogy ugye, nem meztelenül gyakorol Viktor, mire Holdampf Linda műsorvezető védelmébe vette a zenészt, mondván, alsónadrág van a fotókon rajta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában