érthetetlen ami történt

2020.11.25. 07:01

Böröndi Tamás 19 napig küzdött a kórházban a koronavírussal – nem volt alapbetegsége

Böröndi Tamás színész 19 napot töltött intenzív osztályon, lélegeztetőgépen, mielőtt a szervezete végleg feladta a küzdelmet.

Forrás: Bors

Tegnap reggel érkezett a borzalmas hír, hogy meghalt Böröndi Tamás, a Vidám Színpad igazgatója.

Azt mondják róla, mosolygyártó volt, az elragadó személyisége és a kivételes humora miatt ugyanis képes volt még a legszomorúbb embert is megnevettetni. Most, hogy elment, senki sincs, aki átvenné a helyét, az eddig kacagástól hangos Vidám Színpad gyász­ba borult.

Böröndi Tamás 65 éves volt, és bár nem volt makkegészséges, nem volt olyan egészségügyi problémája, ami miatt ne élhetett volna még legalább húsz évet.

„Tamás 19 napja volt intenzív osztályon, mélyaltatásban, lélegeztetőgépen” – mesélte jó barátja utolsó napjairól Csutka István színész, világutazó.

Nem voltak előjelei annak, hogy a kiváló színésszel ilyen tragédia történik,

Böröndi Tamás jó fizikumú, a korának megfelelő egészségi állapotú férfi volt.

akinek a szerettei és a munkája volt a mindene. A munkát talán egy kicsit még túlzásba is vitte.

„Mindig attól féltünk, egyszer megáll a szíve, annyit dolgozott – mesélt tovább Csutka István. – Kalapált, ha kiállt egy szög, plakátokat ragasztott, jegyet árult, nyomdába szaladt. Mindent megcsinált a színházban és a színház körül, ez volt az élete” – írja a Borsban.

A Vidám Színpad sajtósa, Kristóf Hajnalka a család engedélyével megerősítette, hogy Böröndi Tamás nem küzdött semmilyen alapbetegséggel, makkegészséges és életerős volt, amikor elkapta a fertőzést – írta a Blikk.

AZ ÉLETE VOLT A SZÍNHÁZ

Böröndi Tamás 1980-ban, a Színház- és Filmművészeti Főiskola elvégzése után előbb a debreceni Csokonai Színház, majd a Fővárosi Operettszínház, később a Bodrogi Gyula által vezetett Vidám Színpad tagja volt. 2002-től szabad foglalkozású művész volt, fellépett a Karinthy Színházban, a Budaörsi Latinovits Színházban, a Kalocsai Színházban, majd 2013-tól a Vidám Színpad igazgatója lett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában