Megrázó

2020.11.11. 10:15

Filmrendező: órákon át feküdt mellettem a zsákban az elhunyt koronavírusos beteg

Fabricius Gábor filmrendező is kórházban fekszik koronavírussal. A közösségi oldalán számolt be arról milyen borzalmas és mennyire komoly most a helyzet.

Forrás: Shutterstock

A neves filmrendező, Fabricius Gábor is elkapta a koronavírust, és sajnos kórházi kezelésre szorul. Ott szembesült azzal, hogy milyen súlyos a helyzet – írja a life.hu.

„Ez nem influenza, ahogyan ezt sok tudatlan és ostoba mondja, hanem egy, a trópusi vírusokhoz leginkább hasonló vírus. Megtámadja a tüdőt, és anélkül, hogy észrevennéd, kétoldali tüdőgyulladást okoz, hólyagokat, keléseket a tüdő felszínén, amin keresztül nem jut elég oxigén a vérbe, és fulladás lép fel” – írta a Facebookon a filmes, aki nem tagadja, iszonyatosan megviseli a helyzet.

Fabricius Gábor
Fotó: life.hu

„Mellettem meghalt egy ember valamelyik este, a fekete zsákban még órákon keresztül mellettem feküdt. Én voltam aki imát tudott mondani. Rettenetes a helyzet. Irgalmatlanul vannak emberek. Minden nap sírok”

- számolt be a borzalmas helyzetről Fabricius.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!