Gyerekcsatorna

2020.06.05. 16:03

Új epizódokkal várja a legkisebbeket több népszerű sorozat az M2-n

Több népszerű sorozat is új epizódokkal várja a legkisebbeket az M2 Gyerekcsatornán; hétvégétől A dzsungel könyve és a Mölang című közkedvelt sorozatok eddig még nem látott részeit láthatják a tévénézők – közölte az MTVA Sajtó Osztálya pénteken.

Forrás: Shutterstock

A tévénézők A dzsungel könyve című francia-indiai animációs sorozat harmadik évadát szombattól láthatják, Kipling regényének szereplőivel szombaton és vasárnap 14.25 perctől dupla részekben ismerkedhetnek meg a gyermekek olvasható a közleményben.

Mint írják, a sorozat főszereplői Maugli, az emberfiú, illetve két pajtása, Balu, a bölcs medve, valamint Bagira, a párduc. A három jó barát a dzsungel mélyén festői tájon, csodálatos erődítmények, templomok, vízesések és folyók között folytatják nem mindennapi kalandjaikat. A három cimbora útja folyamatos izgalmakat ígér, ám a sorozat különálló részei megmutatják a barátság és az önzetlen segítségnyújtás fontosságát is.

A Mölang című vidám animációs sorozat eddig a csatornán még nem láthatott részeit is megnézhetik kicsik és nagyok. Mölang, a szeretetteljes nyuszi és Piu Piu, a bátortalan kiscsibe kalandjaik során számtalan váratlan helyzetbe kerülnek. A sorozat két epizódja szintén szombaton lesz látható 19.35-ös kezdéssel az M2 Gyerekcsatornán áll az összegzésben.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában