Sztárpár

2020.04.16. 10:17

Marsi Anikó és Palik László váratlanul kint ragadtak a Karib-térségben

Hihetetlen szerencséje van a sztárpárnak: a koronavírus-járvány idején nem kell távolból aggódniuk egymásért. Anikó valószínűleg nem így tervezte, ám az Exatlon Hungary műsorvezetőjeként Dominikán dolgozó férjével vészeli át a veszélyes időszakot – írja a Hot! sztármagazin nyomán a Vasárnap Reggel legutóbbi száma.

Forrás: TV2

Marsi Anikó néhány héttel ezelőtt eltűnt a képernyőről, azóta a Tények című hírműsort felválva vezetik a kollégái, akik nem tudják, hogy meddig kell hármasban megoldaniuk esténként az aktuális hírek konferálását.

Anikóék valószínűleg csak meg akarták látogatni a szeretteitől hónapok óta távol élő családfőt, ám a járvány közbeszólt.

A távollétük alatt szembesülhettek azzal, hogy Európában is rohamosan terjed a vírus, és szinte az egész világon leállt a légi közlekedés, így hazatérni sem tudnának könnyen.

A TV2 hivatalos, az Exatlon Hungary versenyről szóló közleménye szerint a dominikai kormány március 16-ától harminc napra korlátozta a ki- és beutazásokat, a versenyből ezután kieső szereplők tehát csak a rendelkezés feloldása után tudják elhagyni az országot. Természetesen Anikó is csak ekkor tud majd hazautazni, de akkor már a férjével, ha addigra véget ér a forgatás.

Együtt lehetnek ebben a veszélyes időszakban, ami hihetetlen szerencse a szerencsétlenségben, Most vigyázhatnak egymásra – nem úgy, mint a korábbi balszerencsés esetnél.

Szinte pontosan egy évvel ezelőtt, az Exatlon Hungary első szériájában Palik László szintén a Dominikai Köztársaságban aggódta agyon magát a feleségéért. A Tények híradósának egy rossz esés következtében a térde felett kettétört a combcsontja, operálni kellett. Bokától combig begipszelték, mozogni is csak mankóval tudott, hiszen nem terhelhette a műtött lábát. A férjét nagyon megviselte, hogy ezekben a nehéz időkben nem lehetett Anikó mellett; ha tehette volna, azonnal a családjához repül, ám csak telefonon tudták tartani a kapcsolatot.

– A feleségem között és köztem alapszabály, hogy mindent tudnunk kell egymásról! Nincs eltitkolt betegség, baleset, rossz jegy stb. Ellenkező esetben mindig azon matekoznánk, hogy milyen komoly baj van, amiről nem tudunk – magyarázta akkor Palik a Hot!-nak.

Tavaly április elején, száz nap távollét után érkezett haza és ölelte magához a feleségét, akitől korábban sohasem töltött távol ennyi időt.

Tudnak a versenyzők a koronavírusról

A forgatás hermetikusan lezárt, fegyveres őrökkel védett területen zajlik, sem a versenyzők, sem a stábtagok nem hagyhatják el – ahogy a magyar csapat szálláshelyeként is szolgáló lezárt területet sem. Idegenekkel sem érintkezhetnek. Nemzetközi orvosi stáb felügyel rájuk a nap 24 órájában, és jól felszerelt kórházi háttér áll rendelkezésünkre, ahol a koronavírus tesztelésére is felkészültek. Folyamatos a fertőtlenítés, arcmaszkokat, kézfertőtlenítőket kaptak. A versenyzőket tájékoztatták a világjárványról, a családtagjaikkal a stáb tartja a kapcsolatot.

A híradós a balesete hónapokig bottal járt

Balesete után Anikó hónapokig egy merevítő, stabilizáló fémszerkezetet viselt a lábán, amivel napról napra jobban tudott mozogni. A TV2 berendezett neki egy olyan szobát, ahonnan könnyedén tudott dolgozni.

– Lassan, de biztosan egyre inkább lehet terhelni a sérült lábamat. Hála istennek, már eldobtam a mankót, és egy botra támaszkodva tudok lépkedni, lassan az autóvezetéssel is megpróbálkozhatok, és onnan enyém a világ, mert akkor már senkire nem kell támaszkodnom – árulta el a híradós.

Idén lesznek 15 éves házasok

2005 októberében mondták ki a boldogító igent a Co­rin­thia Grand Hotelben, de tizenhét éve alkotnak egy párt.

A megismerkedésük nem volt zökkenőmentes. Akkor Anikó az RTL Klub Az Ország KRESZ-tesztje című műsorában riporterként dolgozott, ahová VIP vendégnek hívták meg Lászlót. A felkapott sportriporter a próbák alatt végig unott arckifejezéssel tette a dolgát, semmiféle lelkesedést nem mutatott. Ez olyannyira zavarta Anikót, hogy rákérdezett: valóban ennyire unja-e, mire Palik meglepődött, hogy valaki be mert szólni neki. Innentől egy kedves adok-kapok indult el köztük, majd a szünetben Palik odaszólt a viselkedése miatt bosszankodó műsorvezetőnek: „Kisasszony, kezdjünk óvatosak lenni, mert kegyedet egyszer még feleségül veszem!”

Betartotta a szavát. Az első közös gyermekük, Vilmos 2006-ban született, őt követte Vince 2009-ben. Paliknak van egy nagylánya az első házasságából, a most 29 éves Juli.

Borítókép: Marsi Anikó és Palik László a TV2 Mokka című műsorában

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában