halloween

2019.11.02. 18:44

A vadon hercegnőjének öltözött Palvin Barbi

Palvin Barbara idén nem hétköznapi jelmezben ünnepelte meg október utolsó napját, azaz halloweent.

Barbara Palvin walks the red carpet ahead of the "Joker" screening during the 76th Venice Film Festival at Sala Grande on August 31, 2019 in Venice, Italy. (Photo by Matteo Chinellato/NurPhoto)

Forrás: AFP/NurPhoto

Fotó: Matteo Chinellato

A 26 éves szupermodell a beöltözős bulijukra ezúttal Mononoke hercegnő bőrébe bújt. Palvin nagy rajongója a japán anime kultúrának, ezért is esett a választása A vadon hercegnője című, 1997-ben bemutatott animációs fantasy film főszereplőjére – írja a Bors.

Az egyik leghíresebb japán rajzfilmrendező, az Oscar-díjas Mijazaki Hajao alkotta film főszereplője egy fiatal emisi harcos, Asitaka, aki az erdő természetfeletti őrzőinek és Vasváros lakóinak harcába keveredik. Utóbbiak a végletekig ki akarják aknázni az erdő erőforrásait, a harcból azonban senki sem kerülhet ki győztesen, az ember és a természet harmonikus kapcsolata csak átmeneti lehet. A film eredeti címében szereplő „Mononoke” nem egy név, hanem egy kifejezés a japán nyelvben a lélekre vagy szörnyre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában