4. Magyar Klipszemle

2019.10.07. 17:14

Hamarosan kiderül, melyik a legjobb magyar klip

A díjátadó gála mellett akusztikus koncertekkel, élőzenei és szakmai programokkal, illetve párhuzamos vetítésekkel ünneplik a hazai klipipar éves megmérettetését.

Idén is a CAFe Budapest keretében tartják a 4. Magyar Klipszemlét, ezúttal a budapesti Akvárium Klubban osztják ki a legjobb magyar klipeknek járó díjakat október 10-én.

Szeptemberben véget ért a nevezés, ahová több mint 600 klip érkezett be, majd egy filmesekből és zenei szakemberekből álló zsűri választotta ki a győzteseket. Az egyik díjról azonban idén is közönségszavazással döntöttek.

A versenyprogramban számos premierklipet is felfedezhet majd a közönség, sőt, a maratoni klipvetítést egy külön premieres blokk zárja Lucrecia Protellor, Gege, a Twentees, EPMK ft. pHLaT, Szabó Feri, Imre Kiss & Norwell és a Kelemen Kabátban még soha sehol nem látott és hallott klipjeivel.

Premier előtt itt mutatják majd be a Road Movie keretében készült legújabb Rúzsa Magdi klipet is.

A díjátadógála műsorvezetői Hajós András és Fluor lesznek. Fellép Péterfy Bori, Fodor Máriusz, Köbli Norbert és Galler András „Indián” is.

A KisHall teremben a klipvetítést követően 17 órától a legkülönbözőbb karakterek lépnek fel akusztikus koncerttel: Henri Gonzo, Odett, Lóci, Bérczesi Robi és Szakács Gergő is szórakoztatja a közönséget.

Mindeközben a VOLT Lokálban szakmai programok várják az érdeklődőket: Bajnai Zsolt beszél az NKA és a Hangfoglaló programjáról, majd egy friss tanulmány alapján Bali Dávid mutatja be a könnyűzenei export generációváltását, illetve érinti az újonnan fellendült zenei exportos előadói piacot is.

Kerekasztal-beszélgetés keretében hallhat a közönség a brandépítésről, menedzsment és zenekari PR/marketingről, illetve a zenei szponzoráció és támogatói együttműködésekről.

Ezt követően egy frissen indult MOME-s open képzésről tudható meg több a MOME Music Videó kurzus keretében. A záró beszélgetésen a VOLT Produkció legújabb, Road Movie projektjét ismerheti meg jobban a közönség. A Road Movie népszerű zenészeket kért fel arra, hogy kedvenc magyarországi helyeikről írjanak egy dalt, amit aztán egy neves rendezővel klip formában mutatnak be a nagyközönségnek.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában