különlegesség

2019.09.05. 10:03

Csellistával és zongoristával indul turnéra ByeAlex

Az énekes olykor magánéletéről sztorizgat a már-már színházi előadásra hajazó koncerteken.

Budapest, 2015. június 27. ByeAlex (Márta Alex) lép fel az Élj tisztán! elnevezésû drogellenes világnapi rendezvény gálakoncertjén a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon 2015. június 26-án este. MTI Fotó: Marjai János

Forrás: MTI / Marjai János

ByeAlex csellista és zongorista kíséretében adott két teltházas budapesti koncertjét követően októberben vidéki turnéra indul ezzel a különleges műsorral. Kecskemét, Veszprém, Pécs és Győr lesznek az állomások.

Márta Alex (ByeAlex) szerzői estjén ezúttal zongorára és csellóra áthangszerelve hallgathatjuk meg közkedvelt dalait. Demkó Mátyás klasszikus zongoraművész és Friderikusz Péter csellista közreműködésével valami egészen egyedi dologra számíthatunk. Egy belső térbe lépünk be, amelyben Alex olykor magánéletéről sztorizgat a már-már színházi előadásra hajazó koncerten.

Az októberi turné során ByeAlex, Slepp, Senkise és egyéb olyan dalok kerülnek terítékre, amelyekhez Alexnek meghatározó köze volt/van.

2019. október 13. Kecskemét – Hírös Agóra

2019. október 19. Veszprém – Hangvilla

2019. október 25. Pécs – Zsolnay negyed (E78)

2019. október 26. Győr – Vaskakas

Borítókép: ByeAlex 2015-ben az Élj tisztán! elnevezésű drogellenes világnapi rendezvény gálakoncertjén

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában