lábadozás

2019.06.13. 13:30

Marsi Anikó végre eldobhatta a mankóit! 

A napokban lekerült a híradós lábáról a combközépig érő, merev gipsz, de ez még nem jelenti azt, hogy meggyógyult. Anikó tisztában van vele: sok időre van még szükség, hogy újból tudjon futni.

Forrás: Hot!

Immár két hónap telt el azóta, hogy a TV2 Tények háziasszonya balesetet szenvedett, és olyan szerencsétlenül esett, hogy eltörött a combcsontja. Azonnal műteni kellett, és a gyógyulás érdekében gipszet tettek rá. Most azonban kiderült, hogy már nem gipsz, hanem egy merevítő, stabilizáló fémszerkezet van rajta, és napról napra jobban tudja mozgatni a lábát.

„Lassan, de biztosan egyre inkább lehet terhelni a sérült lábamat. Hála istennek, már eldobtam a mankót, és egy botra támaszkodva tudok lépkedni, lassan az autóvezetéssel is megpróbálkozhatok, és onnan enyém a világ, mert akkor már senkire nem kell támaszkodnom.

Ebben az egészben talán az volt a legnehezebb, hogy lassan két hónapja mindig segítséget kellett kérnem. Ez nem jó érzés, de szerencsére már látom az alagút végét„

– árulta el a HOT! magazinnak a híradós.

A csatorna segített

Anikó a baleset után nem maradt otthon lábadozni, hanem a műtét után néhány nappal, saját elhatározásából, fájdalomcsillapítókkal teletömve dolgozni kezdett. A TV2-ben kialakítottak számára egy olyan szobát, ahol bármikor nyugodtan tudott dolgozni vagy pihenni. Ekkor még tolókocsival közlekedett.

Anikó számára talán az volt a legnehezebb, hogy a férje nem tudott mellette lenni. Palik László ekkor még az Exatlon Hungary című extrémsport-realityt forgatta a Dominikai Köztársaságban, és hiába sietett volna hozzá, nem tehette meg.

„Már minden nagyon jó, mivel a férjem végre újra velünk van. A két fiam és Laci folyamatosan gondoskodnak rólam, kényeztetnek. De valami azt súgja, hogy ha ennek az egésznek vége lesz, és újra tudok majd rendesen járni, akkor ezt majd csőstől kapom vissza, és én kezdhetem újra kiszolgálni őket – nevetett a Tények műsorvezetője. – A viccet félretéve:

a hangulatom kitűnő, velem van a családom, sok szeretetet kapok tőlük, miközben a sérült lábam egyre jobban van. Többet nem kívánhatok!

De azért számolom a hátralévő napokat. Ez az állapot nem szerethető egy egyébként aktív ember számára. Viszont ez egyben nagyon jó lecke türelemből, mert hiába siettetném a folyamatot, ez nem megy. Szóval, most már elvagyok vele. Utána valószínűleg hosszas rehabilitáció vár rám, erre is türelemmel készülök. Megértettem, hogy ez egy hosszan tartó folyamat, amit végig kell csinálnom, mese nincs. Mindeközben tudom, hogy egyszer csak ismét fogok tudni futni, és ez a tudat sokat segít” – tette hozzá.

Most Palik Lacié a főszerep

Laci viszi a háztartást, mint korábban, de azért ezt-azt már Anikó is meg tud csinálni. Ebben napról napra van fejlődés, pláne azóta, hogy az egyik keze már szabad, mert a mankókat botra cserélte.

„Most inkább Lacié a főszerep. Kezdem visszanyerni az uralmat a konyhában, aminek a fiaink örülnek a legjobban, mert miközben imádják az apjukat, a konyhai produkcióival nem igazán tudtak megbarátkozni. Ezt érezvén Laci se nagyon ágál az ellen, ha éppen a konyhában talál” – mosolygott a televíziós.

Két ország között ingázik

Két és fél évvel ezelőtt a kétgyermekes édesanya elvállalta, hogy Budapesten a Tények műsorvezetője legyen. A fiai, Vilmos és Vince és a férje Spanyolországban maradtak, míg ő hetente ingázott a két ország között.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában