Remake-film

2019.03.12. 10:03

Emma Stone Szörnyella bőrébe bújik

A 101 kiskutyából ismert klasszikus Disney-karakter eredetfilmjében Frásznak még ellenlábasa is lesz, akit akár Nicole Kidman, de Emma Thompson, Charlize Theron, Juliane Moore és Demi Moore is alakíthat.

Actress Emma Stone arrives for the screening of the film "The Favourite" presented in competition on August 30, 2018 during the 75th Venice Film Festival at Venice Lido. (Photo by Filippo MONTEFORTE / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Filippo MONTEFORTE

A dalmaták szőrméjének megszállottját, Szörnyella de Frászt Glenn Close után legközelebb Emma Stone fogja életre kelteni a mozivásznon. A gonosz nőszemély mellett azonban egy – vélhetően még gonoszabb – ellenlábas is szerepel majd az eredetmoziban, az ő karakterét pedig az eddig kiszivárgott hírek szerint Nicole Kidman alakítja majd – számol be minderről a hetediksor.hu filmportál.

Emma Stone Szörnyella de Frász szerepében

Mint írják, Kidman egy bizonyos bárónő karakter kapcsán folytat tárgyalásokat a stúdióval, aki az antagonista főszereplő antagonistájaként jelenik majd meg. De hozzáteszik: mellette még Emma Thompson, Charlize Theron, Juliane Moore és Demi Moore is esélyes a szerepre, tehát a szereposztás mindenképpen parádés lesz.

A filmet az Én, Tonya rendezője, Craig Gillespie dirigálja majd, a történet szerint pedig a közönség választ kap Szörnyella dalmata kutyák iránti gyűlöletének eredetére – olvasható a cikkben.

Borítókép: Emma Stone

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában