Élet Facebook nélkül

2019.02.21. 13:52

Szikora Robinak elege lett a közösségi médiából

A csikidám királya azt mondja: a felület és a közeg is gagyi.

Forrás: Vasárnap Reggel

Szikora Róbertnek a tavaly év végi, jubi­leumi R-GO-koncert miatt létrehoztak egy facebookos rajongói oldalt, ahol a zenész maga is jelen volt, ám a napokban az ol­dal adminisztrátorai közölték, hogy a lap megszűnik – számolt be róla a Bors Online.

Az énekes a portálnak elmondta: „Én abból a világból jöttem, amikor ha valamit közölni akarunk, bemegyünk a rá­dióba vagy a televízióba, esetleg felhívjuk az újságírót és elmondjuk.

Nem tartom helyesnek, hogy egy művész mutogassa magát, mindent megosszon a közönséggel,

mivel szerintem a művészt mindössze onnan kellene ismerni, hogy jó ze­nét, szövegeket ír” – jelentette ki.

Fotó: Végh István / Bors Online

„Amikor az egész világ el­kezdte a Beatlest utánozni, soha nem tudtuk el­képzelni, hogy John Lennonnak is van egy szekrénye, ahonnan elővesz egy zoknit és felveszi, mert akkoriban a zenészek misztikusabbak és ki­csit elemelkedett sztárok voltak. Ez már egy gagyi világ lett, és ebben nem akarok részt venni. Paul McCartney-t nagyon szeretem, de hiába van Facebook-oldala, azt se nézem meg, mert nem akarom tudni, hogy elment fogorvoshoz” – tette hozzá az R-GO frontembere, akit az internetes kommentelési kultúra is megerősített e döntésében. A rajongók ellenben számíthatnak arra, hogy az énekes honlapja továbbra is üzemel – írja a Bors.

Borítókép: Szikora Róbert

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában