egészségesebben él

2019.02.15. 12:30

Megváltozott Faragó András fizimiskája

A színész sokáig komoly túlsúllyal küzdött, a pocakja hozzátartozott a megjelenéséhez.

Budapest, 2018. november 14. Faragó András (Topy) színmûvész és Radványi Dorottya mûsorvezetõ a Hogy volt?! címû tv-mûsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 3-as stúdiójában. A mûsorban a meghívott vendégek a színpadon és a filmekben megjelenõ gasztronómiáról beszélgetnek. MTVA Fotó: Zih Zsolt

Forrás: MTI

Fotó: Zih Zsolt

A művésznek a harminckilós fogyásával szinte egy időben a fizimiskája is megváltozott: 25 év után levágatta a copfját, és megvált a bajszától és a szakállától is – írja a Hot! alapján a Vasárnap Reggel.

Most, hogy levágattam a copfom, új életre keltek a hajhagymáim! Újra göndörödő fürtöket viselek, még ha már őszbe hajlókat is – kezdte András. – Meggyanúsítottak, hogy egy új szerelem miatt változtattam a frizurámon, pedig azért lett más a hajviseletem, mert rettentően beleuntam! Hajas Laci régóta fente rám az ollóját, de az ominózus pillanatban még egyszer megkérdezte: Biztos? Azt feleltem, hogy Persze!, és már kész is volt.

A párom örült, hogy kapott egy új pasit, és nekem sem hiányzik, bár vannak még fantommozdulataim, például amikor ki akarom húzni a copfot a kabátból, csak nincs mit. A színház portáján az első napokban utánam szóltak, hogy hová megyek. Nekem is szoknom kellett egy kicsit a saját tükörképemet. Néha még rá kell köszönnöm ismerősökre, akik simán elmennek mellettem!

A színész sokáig komoly túlsúllyal küzdött, a pocakja hozzátartozott a megjelenéséhez.

A szívproblémái és a későn diagnosztizált cukorbetegsége – ami miatt az egyik lábujját is amputálni kellett – figyelmeztették, hogy gyökeresen változtatnia kell az életmódján.

Most minden rendben, a szívemet is, a cukorszintemet is rendszeresen ellenőriztetem – állította András. – Tartom a súlyomat, odafigyelek, nehogy ismét hízni kezdjek. Beleszerettem a nordic walkingba, azt gyakran űzöm a jó levegőn a párommal.

 

Lőgyakorlatokra jártam

Az Apáca Show-t nyáron, Szegeden kezdték játszani, most csak hónapokra előre lehet jegyet kapni rá a Budapesti Operettszínházban. András nagyon készült a világhírű musicalben játszott szerepére. Ezúttal is maffiózót játszom, ám a zord külső érző szívet takar. A hitelesség kedvéért még a Valami Amerika 3 forgatása előtt lőgyakorlatokra jártam. Civilben három fegyvernemből is van vizsgám, és bár nem vadászom, hozott vadhúsból bármikor főzök egy jó pörköltet – tette hozzá a színész.

Borítókép: Faragó András (Topy) színművész és Radványi Dorottya műsorvezető a Hogy volt?! című tv-műsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 3-as stúdiójában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában