Három királyok

2019.02.12. 16:05

A tengerentúlon turnézik barátaival a Rómeó Vérzik frontembere

Kanadai koncertkörútra indult a népszerű felvidéki formáció,  a Három Királyok, azaz Vadkerti Imre, Derzsi György és Kovács Koppány, utóbbi a Magyarországon is jól ismert Rómeó Vérzik rockzenekar frontembere.

A Három Királyok a tengerentúlon

Forrás: ma7.sk

„Február 5-én repültünk Budapestről Kanadába, hogy lebonyolítsuk a tíz állomásból álló kanadai turnét. Már jártunk kint ezzel a formációval 14 hónappal ezelőtt, akkor adventi, karácsonyi műsorral jöttünk. Most a Tartsd magad, nemzetem! című lemezünket és műsorunkat jöttünk népszerűsíteni a tengerentúlra” – jelentette a nyugati partról Derzsi György a ma7.sk felvidéki hírportálnak.

A felvidéki zenészek Edmontonban és Calgaryban kezdték a koncertek sorát, hétfőn pedig már Vancouverben tapsolt nekik a közönség. Elmondták, sokan kíváncsiak rájuk, hiszen tavalyelőtt már letették a névjegyüket Kanadában.

„Fiatalos, friss, nemzeties, de egyben laza műsorral készültünk, és elmondhatom, eddig nagy sikerünk volt az itt élő magyar közösség körében”

– osztotta meg élményeit Vadkerti Imre, aki zenésztársaival a tíz koncertből álló sorozattal a nyugatitól a keleti partig egész Kanadát bejárja majd.

„Nagyon szeretnek minket, hihetetlen csoda, ami itt zajlik körülöttünk, mi is próbáljuk ezt viszonozni. Feszített a tempó, de nem panaszkodom, hiszen világéletemben erre vágytam”

- mondta Kovács Koppány, a Rómeó Vérzik rockzenekar frontembere, aki azt is elárulta, már az Egyesült Államokból és Ausztráliából is érdeklődnek a műsoruk iránt.

A Három Királyok március 5-én tér haza Kanadából. A Kárpát-medencei közönség legközelebb március 10-én találkozhat velük a felvidéki Gútán, egy nőnapi koncerten.

Borítókép: A Három Királyok tagjai Kanadában

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában