nagykoncert aréna

2018.09.15. 11:16

Ünnepi show-val búcsúztatják a fesztiválszezont

A Nemzeti Kulturális Alap 2018-ban ünnepli negyedszázados fennállásának évfordulóját. Az évforduló keretében valósul meg a 25 év, 25 nap, 25 esemény elnevezésű programsorozat, melynek egyik állomása a Könnyűzene Kollégiumának eseménye, a NagyKoncert Aréna koncertshow, amely egyben a 2018-as fesztiválszezon hivatalos záróeseménye is.

Szeged, 2018. augusztus 22. Lábas Viki énekes a Margaret Island zenekar koncertjén a Szegedi Ifjúsági Napokon (SZIN) 2018. augusztus 22-án. MTI Fotó: Rosta Tibor

Fotó: Rosta Tibor

A NagyKoncert Aréna show 2018. szeptember 27-én kerül megrendezésre a Papp László Budapest Sportarénában, ahol 12 zenekar, 12 vendégművész legnagyobb és legismertebb slágerét, és az egyik legismertebb magyar dal átdolgozását viszi színpadra.

A koncertet a magyar jazz legkiemelkedőbb szólistáival teletűzdelt Modern Art Orchestra nyitja. Utánuk színpadra lépnek a következő sztárzenekarok, az alábbi vendégekkel: a Blahalouisiana Szűcs Krisztiánnal, a Kelemen Kabátban Péterfy Borival, a Fish! Lányi Lalával, a Cloud 9+ Varga Liviusszal, az Ivan & the Parazol Karácsony Jamesszel, a The Biebers Charlie-val, a Magashegyi Underground Járai Márkkal, a Hooligans Pásztor Annával, a Supernem a Punnany Massif frontembereivel, a Margaret Island Bródy Jánossal, a Brains Caramellel, és nem utolsó sorban a Republic Nagy Feróval. Az esemény befejezésében a Szállj el kismadár című dal csendül fel JumoDaddy újragondolásában.

Az est házigazdája Bűdi Szilárd, aki már válogatja a zenekari sztorikat, sőt videókkal is készül, hogy még több emléket idézzen meg az elmúlt 25 évből, és napjaink fesztiváljairól.

A jegyek korlátozott számban 1500 forintért kaphatóak, melyek tartalmaznak 2 darab lefogyasztható italkupont is, valamint beváltható a teljes jegyár értékében a DRK üzletekben országszerte.

A NagyKoncert Aréna esemény a 25 éves Nemzeti Kulturális Alap támogatásával valósul meg, az EFOTT Fesztivál szervezésében.

Borítókép: Lábas Viki énekes a Margaret Island zenekar koncertjén a Szegedi Ifjúsági Napokon (SZIN) 2018. augusztus 22-án.

MTI Fotó / Rosta Tibor

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában