Az új 90-es évek

2018.07.10. 10:25

Megjelent a The Biebers új klipje

Az Emergency House halhatatlan slágerét dolgozták fel Puskás Petiék.

„Dübörög a lábunktól a föld, dübörög a hangunktól a ház, agyadat ritmus rázza fel, szíveden úrrá lesz a láz”. Ezek a sorok a 90-es évekbe repíti vissza a hallgatót a nagy magnók, a színes ruhák és a neon világába. Ezt az életérzést próbálja nekünk visszaadni a The Biebers zenekar legújabb klipjében Fura Csé közreműködésével, melyben az Emergency House kultikus dalát dolgozták fel.

„Még magamnak is csak most mertem bevallani, mekkora kedvencem volt ez a szám tizenhárom évesen!

Ráadásul az is kiderült számomra, hogy Zoltán Erika jegyzi a dal jogait, aki nagyon nyitott volt, örült a feldolgozás ötletének” – mesélte Puskás Peti, a zenekar frontembere.

A videóban a retro hangulatot idéző házibuli mégis magában hordozza a modern stílusjegyeket a zenekarnak, a fürdőruhás csajoknak és a klipben megjelenő GIFeknek köszönhetően.

A klipforgatásra az Emergency House egyik oszlopos tagja, Herbie is ellátogatott, akinek különösen tetszett a feldolgozás, így pár fotó és GIF erejéig együtt pózolt a srácokkal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában