élni akart

2018.03.12. 14:14

Muri Enikő látta saját halálát

Kamaszként Muri Enikő az édesanyjával való rossz viszonya miatt gyakran azt kívánta, bár ne is élne. Tizenhat éves korában aztán megjelent az életében egy fekete alak, akivel csak egy fulladásos élménynek köszönhetően tudott leszámolni.

Budapest, 2017. szeptember 29. Muri Enikő énekesnő a jetovátoron és légdeszkán (flyboard) tartott extrémsport bemutatón a Duna Országház előtti szakaszán 2017. szeptember 29-én.

Forrás: MTI Fotó

Fotó: Soós Lajos

Tinédzserként rengeteget veszekedtem az édesanyámmal, szinte nem tudtunk egy légtérben megmaradni. Folyton azt éreztem, hogy akaratunk ellenére élünk egy háztartásban, és alig várjuk, hogy a másik reggel elmenjen otthonról. Vitáink gyakran sírásig fajultak, és egy idő után már azt kívántam: bárcsak inkább meghalnék, mint hogy vele veszekedjek – mondta a Lokálnak az énekesnő.

Addig-addig mondogatta ezt, míg tizenhat éves korában megjelent egy fekete alak az életében. Először csak egy sziluettet látott, majd később már az arcát is megmutatta, és egész nap vele volt. Amikor már rosszul volt, szédült, akkor döntött úgy, hogy elmegy egy szakemberhez, aki egy hosszabb beszélgetés után azt mondta: vigyázz, mit kívánsz, mert valóra válik. Állítása szerint a fekete alak maga a halál volt, aki azért jött, hogy engem elvigyen. „Rémisztő volt, azt akartam, hogy örökre eltűnjön az életemből” – mesélte a megrázó történetet a lapnak Enikő.

Démonjával végül egy búvárbalesetnek köszönhetően tudott leszámolni. Édesapjával egy gyorstalpaló elvégzése után búvárkodni mentek. Egyszer csak a búvárcsutora kiesett a szájából, amitől pánikolni kezdett. „A felszínhez közeledve egyre inkább éreztem, hogy megy ki belőlem az erő, ez volt a legrosszabb. Azt hiszem, ebben a pillanatban tűnt el a fekete alak az életemből, és én ezt úgy fordítottam le magamnak, hogy megmutattam a halálnak, igenis élni akarok”.

Az énekesnő viszonya édesanyjával idővel rendeződött, sőt, most már szorosabb, mint valaha.

Borítókép: Muri Enikő énekesnő a jetovátoron és légdeszkán (flyboard) tartott extrémsport bemutatón a Duna Országház előtti szakaszán 2017. szeptember 29-én.

Forrás: MTI Fotó/Soós Lajos

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában