egy korszak vége

2021.06.23. 14:57

16 év után megszűnik a Jóban Rosszban

Forrás: tv2

Az Origo információi szerint most jelentették be a stábnak, hogy megszűnik a sorozat.

A Jóban Rosszban 2005 januárjában debütált a TV2 képernyőjén (az első részt itt megnézheti, kész időutazás). A nézők hamar megszerették Csillagkút lakóit, akiknek fordulatos magánéletét hosszú éveken keresztül százezrek követték naponta. A Jóban Rosszban 2016 augusztusában a SuperTV2-re költözött. A sorozat itt is népszerű maradt és még a 2016-os évben jelentősen hozzájárult a SuperTV2 nézettségének növeléséhez.

A tévénézési szokások sokat változtak az elmúlt öt évben, azonban a Jóban Rosszban 2021. első öt hónapjában is a SuperTV2 egyik zászlóshajója volt. A Nielsen Közönségmérés adatai szerint a hétköznap 13:10-kor adásba kerülő premier epizódok 7,8%-os átlag közönségarányt értek el január 1-május 31. között. Ebben az idősávban a SuperTV2 volt a legnézettebb csatorna a 18-59 évesek körében.

 

„Kiemelt hangsúlyt fektetünk a jövőben a tematikus kábelcsatornáink saját gyártású tartalmainak fejlesztésére, így a Jóban Rosszban programstratégiai okokból véget ér. Nem volt könnyű meghozni ezt a döntést, hiszen a sorozat a TV2 Csoport történetének fontos része volt az elmúlt 16 évben. A változtatás azonban lehetővé teszi, hogy a csatornáinkra még több saját gyártású produkciót készítsünk” – indokolta a döntést Pavel Stanchev, a TV2 Csoport vezérigazgatója.

A TV2 Csoport köszönetet mond a sorozat szereplőinek, készítőinek, és büszke rá, hogy a Jóban Rosszban több mint másfél évtizeden keresztül a cégcsoport emblematikus műsora volt.

A sorozat nemrég volt 16 éves.

A sorozat eredeti szereplői a bevezető epizódjában feltüntetett sorrendben: dr. Pongrácz Péter (Gazdag Tibor), Ekler Laura (Kerekes Viktória), Pongrácz Barbara (Mészáros Kitty), dr. Pongrácz Réka (Létay Dóra), Vidovszky Nándor (Sághy Tamás), dr. Zólyom Iván (Lengyel Tamás), dr. Székács Irén (Siménfalvy Ágota), Bóta Judit (Szorcsik Viktória), Molnár Csaba (Peller Károly), Káldor Margit (Brózik Klára), Juhász-Nagy Rozália (Várdai Anikó), Várnagy Előd (Damu Roland), Hadházi Villő (Gáspár Imola), Nemes Lenke (Vándor Éva), Nemes Viola (Fridel Fruzsina), Nemes Dávid (Előd Álmos), dr. Nemes Viktor (Jánosi Dávid), Zimányi Elvira (Juhász Adrienn), Vadász Jolán (Demjén Gyöngyvér) és Galambos Gyöngyi (Madár Veronika).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában