kitüntetés

2018.02.10. 18:33

Nívós elismerést kapott a Thyssenkrupp magyarországi vezetője

A thyssenkrupp Components Hungary Kft. vezetője, Marc de Bastos Eckstein kapta a Budapest Business Journal (BBJ) Expat CEO of the Year (Az év külföldi vállalatvezetője) díját.

A Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) különdíját pedig Frank Müller, a Volkswagen Kelet-európai regionális irodájának vezetője vehette át a BBJ és a HIPA közös rendezvényén pénteken.

A BBJ szombati közleményi ismerteti, hogy a díj átadását követően Marc de Bastos Eckstein a jó kapcsolat jelentőségét hangsúlyozta a cég kétezer munkavállalójával. Frank Müller megköszönte kollégáinak a közös munkát, és elismeréssel szólt az együttműködésről HIPA-val.

Az 1992 óta megjelenő angol nyelvű üzleti magazin 4. alkalommal ismeri el a Magyarországon dolgozó külföldi cégvezetők közül azokat, akik a legtöbbet tették vállalat nemzetközi elismertségéért és a fejlődésért.

A HIPA különdíját azok kaphatják, akik a legtöbbet teszik a magyar beszállítókért, valamint a kis- és középvállalkozók megerősítéséért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!