ajánló

2021.06.26. 20:00

A hét ingatlana: luxusvilla Kadafalván, szó szerint nagyra vágyóknak!

A Kecskeméttől karnyújtásnyira található, 862 négyzetméteres otthon paraméterei egyértelműen meghatározzák a célközönséget. Hatalmas, grandiózus belterek, “klasszikus, kastély stílus” és persze wellness. Vételár és 15 fotó a hét megyei ingatlanáról, most!

baon.hu

„Luxusvilla erdős környezetben, pár perc távolságra Kecskeméttől! Vannak ingatlanok amikről az ember nem tudja pontosan hol is kezdje a bemutatást és ez az ingatlan pont azok közé tartozik! A 862 négyzetméteres, 3 szintes villát 2007-ben kezdték el építeni és közel 2 éven keresztül készült prémium minőségű anyagokból. Az épületszerkezetek és a teljes belsőépítészet is kimagasló igényességgel, a legkorszerűbb anyagokkal, luxuskivitelben készültek.

Feltétlenül ki kell emelni a a földszint csaknem teljes területét fedő márvány burkolatot. A belsőépítészetre, berendezésekre, szobák bútorzatára, falburkolatokra, drapériákra, világítótestekre a klasszikus, kastélystílus jellemző. Az ingatlan pince szintjén található a gondnoki lakás, több gépkocsinak elegendő burkolt garázst, valamint az épület és a fürdő működtetéséhez szükséges gépészeti tér. A földszinten és az emeleten található a lakórész 7 és fél szobával, fürdőkkel, konyhával, teraszokkal, illetve a földszint folytatásában lévő medencetérrel, jakuzzival, edzőteremmel és szaunával. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!