Az év végi váltók átlagosan 17 ezer forinton kötnek új kgfb-szerződést

Ezek is érdekelhetnek

Kommentek

Legolvasottabb

1
Kizuhant egy lány az ablakból Félegyházán
2
Szerdától fizetős a megyei kórház melletti új parkoló
3
Egy nő halt meg a kecskeméti buszpályaudvaron
4
Karambol történt az 54-esen
5
Fejre állt autójával a 20 éves ittas sofőr
Sebességmérés
Traffipax Bács-Kiskun megyében
Serie A / 7 perce
Az AS Roma nyerte a fővárosi derbit
a Farkasok 2-1-re győzték le a Lazio együttesét.
Gyász
"Úgy mentél el, ahogy éltél, csendben és szerényen. Drága lelked nyugodjon békében." Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy SZALAI FERENC nyugalmazott rendőrőrnagy kecskeméti lakos, életének 92. évében csendesen elhunyt. Temetése 2017. november 22-én, 13.00 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. A gyászoló család.
"A gyermekeknek két dolgot kell adnunk: gyökereket és szárnyakat." Goethe Gyöngyösi Pap Ferenc 25 éve halt meg Varga Lóránt 15 éve halt meg Szeretettel várunk mindenkit . november 26-án, Örök Élet Vasárnapján 10 órakor a kecskeméti REFORMÁTUS Gyülekezeti Központban Gyöngyösi Pap Ferenc, gyülekezet néhai presbitere halálának 25. évfordulója alkalmából szeretetvendégségre!
"Hirtelen rabolt el tőlünk a halál, távozásod míg élünk örökké fáj." Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy MARTON JULIANNA 51 évesen, folyó hó 13-án tragikus hirtelenséggel elhunyt. Drága halottunkat elhamvasztva folyó hó 23-án, 10.00 órakor a helvéciai temetőben helyezzük örök nyugalomra. Táviratcím: Pálfi Julianna 6034 Helvécia, Szőlő u. 15. A gyászoló család.
"Szívedben nem volt más, csak jóság és szeretet. Munka és küzdelem volt egész életed." Fájó szívvel tudatom mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy drága jó férjem FORGÓ LÁSZLÓ kecskeméti lakos, 91 éves korában elhunyt. Temetése 2017. november 21-én, 11.45 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Köszönetet mondok mindazoknak, akik utolsó útján elkísérik. Gyászoló felesége.
Mély fájdalommal tudatom, hogy édesanyámat, özv. MADÁCH GABRIELLÁT 2017. október 23-án kézen fogta egy angyal, és magával vitte. Emlékét és a vele töltött boldog pillanatokat szeretnénk felidézni a búcsúztatóján, melyet 2017. november 20-án, 18.00 órai kezdettel tartunk a Technika Házban, Kecskeméten, azon a helyen, ahol édesapámmal, 1975. telén megismerkedtek. Kérem, hogy részvételi szándékát jelezze felém a gabriella.madach@icloud.com címen, vagy telefonon a +36-20/387-0507-es telefonszámon. Táviratcím : 1112 Budapest, Vadon utca 21. 2/6. dr. Madách Gabriella
"Nincs már holnap, ennyi volt az élet sirassatok csendben, szívetekben élek!" Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy BUZSIK GYULÁNÉ Juhász Mária kecskeméti lakos, életének 88. évében elhunyt. Temetése 2017. november 20-án, 14.00 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Minden külön értesítés helyett. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik a temetésen részt vesznek, fájdalmunkban osztoznak. A gyászoló család.
"Hirtelen rabolt el tőlünk a halál, távozásod míg élünk örökké fáj." Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy DR. BOGDÁN LAJOSNÉ Keller Rozália kecskeméti lakos, 92 éves korában elhunyt. Hamvasztás utáni búcsúztatása 2017. november 22-én, 11.45 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Minden külön értesítés helyett. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. A gyászoló család.
"Nem múlnak Ők el, kik szívünkben élnek." Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy KALICS JÓZSEFNÉ Klárik Franciska lakiteleki lakos, 82 éves korában elhunyt. Utolsó útjára 2017. november 17-én, 14.00 órakor kísérjük a lakiteleki Köztemetőben. Minden külön értesítés helyett. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. Ezúton megköszönjük a temetésen való részvételt. A gyászoló család.
Fájó szívvel tudatjuk, hogy BODOR IRÉN Bácsvíz nyugdíjasa kecskeméti lakos, 62 éves korában elhunyt. Temetése 2017. november 20-án, 11.45 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Minden külön értesítés helyett. A gyászoló család.
"Mindenre van erőm Krisztusban, aki megerősít engem." (Fil. 4:13) Megtört szívvel, de Isten akaratában megnyugodva tudatjuk, akik ismerték és szerették, hogy CSAPÓ ANDRÁS nyugalmazott református lelkipásztor orgoványi lakos, életének 97. évében hazatért megváltó Urához. Temetése 2017. november 18-án, szombaton 11.00 órakor lesz az orgoványi református temetőben. Krisztusban örökké együttlét reményében búcsúzunk: gyermekei, unokái, dédunokái, keresztgyermekei, családtagjaikkal, az orgoványi gyülekezet közössége.
"Nem simogat kezed, nem mosolyog arcod, hiába szólítunk, nem halljuk már hangod. Nélküled szomorú és üres a házunk, még most sem hisszük el, hogy hiába várunk." Fájó szívvel emlékezünk NEMES JÁNOS halálának 1. évfordulóján. Felesége, Esztike lánya, Eszter és családja.
Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy KERTI JÁNOSNÉ Bende Margit kecskeméti lakos, életének 92. évében elhunyt. Temetése 2017. november 20-án, 9.45 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. A gyászoló család.
"Elmenni oly nehéz volt, itt hagyni titeket. De ne fájjon most már szívetek, mert én boldog vagyok s fényes felhőkön túl, találkozunk még." Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy BERÉNYI LÁSZLÓ JÁNOSNÉ Nádasi Rózsa 2017. november 11-én, 61 éves korában elhunyt. Temetése 2017. november 17-én, 14.00 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Minden külön értesítés helyett. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. Szerettünkért szentmisét tartunk 2017. december 14-én, reggel 7.00 órakor a kecskeméti Piarista templomban. A gyászoló család.
"Küzdöttél, de már nem lehet, a csend ölel át és a szeretet. Csak az hal meg, akit elfelednek, örökké él, akit igazán szeretnek." Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy id. TATÁR TIBOR hetényegyházi lakos, 70 éves korában elhunyt. Hamvasztás utáni búcsúztatása 2017. november 17-én, 10.45 órakor lesz a hetényegyházi temetőben. Kérjük csak egy szál virággal emlékezzenek meg Szerettünkről. Minden külön értesítés helyett. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. A gyászoló család.
"Te, aki annyi szeretetet adtál, Te, aki mindig mellettünk voltál, örökre elmentél. Szereteted a szívünkben örökké él." Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy szeretett férjem, édesapánk, nagypapánk NAGY LÁSZLÓ életének 64. évében hirtelen elhunyt. Drága szerettünk földi maradványait 2017. november 16-án, 15.00 órakor helyezzük örök nyugalomra az izsáki református temetőben. A gyászoló család.
"Megszólalnak a harangok, Magához hívtak az angyalok. A földi szenvedést itt hagyom Ami vár reám, az a nyugalom. S ha az ég boltján egy csillag sem ragyog Tudni fogod akkor is, hogy ott vagyok." Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy BOSIK LÁSZLÓNÉ Lenkei Margit 81 éves korában rövid, súlyos betegségben csendesen elhunyt. Temetése 2017. november 16-án, 11.00 órakor lesz a kecskeméti Református Temetőben. Szerető családja.
Fájdalommal tudatjuk, hogy Dr. FARAGÓ FERENC vegyészmérnök a Kecskeméti Megyei Kórház Laboratorium munkatársa 88 éves korában elhunyt. Hamvasztás utáni búcsúztatása 2017. november 17-én, 11.45 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Kérjük a részvétnyilvánítás mellőzését! A gyászoló család.
Köszönetet mondunk mindazoknak, akik PATA JÓZSEF temetésén megjelentek, sírjára koszorút, virágot helyeztek, gyászunkban velünk együtt éreztek. A gyászoló család.
Fájdalommal megtört szívvel tudatjuk, hogy KALMÁR LAJOS Multiker Kft. volt dolgozója városföldi lakos, 61 éves korában elhunyt. Hamvasztás utáni búcsúztatása folyó év november 17-én, 15.00 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Minden külön értesítés helyett. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. A gyászoló család.
Szomorú szívvel tudatom, hogy szeretett Ésesanyám BÓNA LAJOSNÉ Málnafi Erzsébet 2017. október 23-án visszaadta lelkét Teremtőjének. Temetése 2017. november 14-én, 11.45 órakor a kecskeméti Köztemetőben lesz. Lánya: Pethőné Bóna Katalin Postacím: 1024 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 5.
magyarság / 14 perce
Surján László: Van lehetőség arra, hogy egymást kölcsönösen tiszteljük
Interjú / 22 perce
Egyre erősödik a startup kultúra Kecskeméten
Akasztó / 23 perce
Különleges kövidinka készül Akasztón
ötös lottó / 29 perce
Valaki 1,424 milliárd forintot nyert
tömegmészárlás / 39 perce
A Vatikán és a pápa elleni terrorista fenyegetés terjed interneten
ötven közreműködő / 1 órája
Random Trip daljátszó sorozata szilveszterig tart