Gazdaság

2011.02.05. 22:29

Teherautószerviz nyitását kérték

A kecskeméti képviselőtestület jövő heti ülésén tárgyal a Szent László körúti nagybani piac egy részének értékesítéséről.

Gál Zita

A témában zártkörű pályázatot írnak ki, konkrét kérésnek tesznek ugyanis eleget a terület átminősítésével és értékesítésével: a telekhatáron szomszédos Hovány Kft. azzal a kérelemmel fordult az önkormányzathoz, hogy ingatlanához telek-kiegészítésként meg kíván vásárolni a nagybani piacból egy 4 ezer négyzetméter nagyságú részt. A Hovány Kft. kérése indoklásában megfogalmazta: a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. felkérte őket, hogy a Mercedes-gyár megnyitásáig létesítsenek tehergépjármű szervizt. Ennek elhelyezéséhez szükséges telkük kiegészítése, mivel annak jelenlegi mérete a további beépítést nem teszi lehetővé.

A szakértői értékbecslés figyelembevételével kerül sor az ingatlan piaci forgalmi értékének meghatározására, mely bruttó 37 millió 500 ezer forint. A kft. az értékbecslésben meghatározott forgalmi érték ismeretében is fenntartja vételi szándékát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!