Friss hírek

2006.02.21. 07:11

Megsértették dr. Börzsönyiné személyiségi jogait

Durva módon megsértették a személyiségi jogait, testileg, lelkileg teljesen összeroppant, állítja az az idős asszony, akit a Népszabadság "leplezett le". A lap állítása szerint szerint a Fidesz a jómódban élő dr. Börzsönyi Jenőné szomorú fotójával hívja fel a figyelmet a szívgyógyszerek áremelkedésére a választási plakátján.

BAMA

A Népszabadság hétfői számában jelent meg a leleplezés: az ellenzéki párt választási plakátjain a 109 százalékos drágulás miatt kesergő idős asszony egy zuglói négyemeletes ház földszintjén él, eközben másik lakását bérbe adja egy magazin kiadójának.

Dr. Börzsönyi Jenőné azonban azt állítja, a plakáton nem az ő arca látható. A lap pedig, amelynek munkatársai "az elmúlt napokban folyamatosan" hívogatták telefonon, zaklatták, kikérdezték a szomszédait, sőt lakása bérlőjét is kifaggatták, durván megsértette a személyiségi jogait, . A 76 éves asszony úgy érzi, lelkileg, testileg teljesen összeroppant. Becsületes, szolid életet él, mondta nyilatkozatában, és senkinek nincs joga ahhoz, hogy tönkretegye a nyugalmát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!