Friss hírek

2006.01.11. 16:30

Szexuális zaklatással vádolják a fuvolatanárt

Az egyetemi tanár egyik kolléganője éhségsztrájkba is lépett, hogy a rendőrséget lépésre kényszerítse. A temesvári média nyomására megkezdte a kivizsgálást a Bega-parti rendőrség.

BAMA

A temesvári zenetudományi egyetem olasz származású fuvolatanárát azzal vádolják diákjai, hogy egyértelmű szexuális zsarolásnak vannak kitéve. Enrico Canata állítólag engedélyezi a diákoknak az egyetem zenekarában való szereplést, ha érte szexuális ellenszolgáltatást kap.

A helyi sajtó körülbelül egy hónapja foglalkozik a szexéhes fuvolatanár ügyével, de a rendőrség csak most indított eljárást, miután éhségsztrájkba lépett az egyetem egyik tanárnője is. A kihallgatások megkezdődtek, s lassan kezdenek beszélni a diákok, akiket eddig csak névtelenül tudott szóra bírni a média.

A fuvolatanár különben tehetős temesvári üzletember és mecénás is egyben, a zenerendezvények egyik legnagyobb támogatója, az egyetemi szóbeszédben pedig közismert túlfűtött szexuális hajlama. (romania libera)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!