Friss hírek

2006.01.30. 12:04

Japán üzletembert harapott halálra egy kóbor kutya

Fényes nappal, közvetlenül a román kormány épülete mellett halt bele sérüléseibe egy japán üzletember, akit kóbor kutya mart halálra. Az áldozat 5-6 perc alatt elvérzett, szinte saját lakásának ajtaja előtt.

BAMA

Hajime Hori japán üzletember, a Toyota vállalat egyik tulajdonos cégének (Koyo Seiko) vezetője, a Koyo Romania igazgatója be akart térni egy tömbház ajtaján, amikor megtámadta egy kóbor eb. A támadás olyan szerencsétlenül érte a japán üzletembert, hogy azonnal földre esett, ahol további harapások érték. Az épület őre csak 5-7 perc múlva veszi észre a sérültet, akinek ennyi idő alatt sikerült az őr látóterébe kúszni. A 68 éves áldozat két szót tud mondani: kutya és mentőket, aztán a helyszínen elvérezve meghal - számol be a történtekről egy bukaresti lap.

A helyszínre érkező mentősök, illetve a bukaresti rendőrség egyik vezető beosztású parancsnoka már nem tud segíteni, csak jegyzőkönyvezik az egyértelmű halált okozó egyértelmű nyomokat: a kutyaharapásokat, melyek űtőeret értek.

A hatóságok a kóbor kutyákra vonatkozó szabályok szigorítását ígérik e nem mindennapi esetre reagálva. Bukarestben jelenleg a számon tartott kóbor ebek száma is eléri a 200 ezret. (evzilei)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!