Friss hírek

2006.01.16. 13:11

Egymillióért szúrta halálra, 30 évet kapott

Életfogytig tartó fegyházbüntetéssel sújtotta a Pécsi Ítélőtábla hétfőn hozott jogerős ítéletében Bokodi Viktort, aki két évvel ezelőtt egy késsel halálra szurkálta ismerőse édesanyját Mohácson.

BAMA

A táblabíróság nyereségvágyból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölésben találta bűnösnek a vádlottat és kimondta, hogy legkorábban 30 év múlva helyezhető feltételesen szabadlábra.

Bokodi 6-7 évvel ezelőtt játéktermekbe kezdett járni, ahol előfordult, hogy egy nap 160 ezer forintot is eljátszott. Mivel veszteségeit 60 ezer forintos havi fizetéséből nem tudta fizetni, rendszeresen kisebb összegeket kért kölcsön barátaitól, ismerőseitől. Bokodi 2004. március 19-én kaszinóban játszott és amikor  pénze elfogyott, felhívta egyik ismerősét, hogy kölcsönt kérjen. Bár az ismerős mondta, nem tud adni, mert elutazott, Bokodi felment a lakására, hogy annak édesanyjától próbáljon pénzt kérni. Amikor az édesanya kérésének nem tett eleget, hazament, konyhakést vett magához, visszatért és újabb kísérletet tett. Szóváltásba került az asszonnyal, akit tizenhétszer megszúrt. Az áldozat a helyszínen, nagy fájdalmak közepette meghalt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!