Friss hírek

2006.01.20. 09:23

Bővítik a Samsung varsói kutatóközpontját

Ennek értelmében 2007-ig 6-700 új munkatársat vesznek fel kutatási és szoftver fejlesztési feladatok elvégzésére a Samsung Electronics legfontosabb európai fejlesztőközpontjának minősített varsói intézetében, amelyet 2000-ben hoztak létre.

BAMA

Az új részleg feladata a plazma- és folyadékkristály-monitoros televízió-készülékek szoftvereinek tökéletesítésére lesz, jelenti a CENA hírügynökség. Az új fejlesztések eredményeként digitális tv-adások vételére alkalmas készülékeket gyártanak majd a lengyel szoftverek felhasználásával.

2005-ben a varsói központ 1,2 millió TV dekóderhez szükséges szoftvert gyártott. Ezeket a dekódereket a Samsung Németországba, Belgiumba, Oroszországba, Ukrajnába, Litvániába, Finnországba és Hollandiába exportálta. A varsói központ újabb bővítése mellett azért döntött a dél-koreai cég vezetése, mert itt áll rendelkezésre megfelelő számú és műszaki képzettségű mérnök, áll a jelentésben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!